POČELO JE: Đukanoviću naređeno da sruši svoja dva nelegalna objekta u Nikšiću

Obavezno pročitajte

Vanparlamentrani Demohrišćanski pokret kojeg je osnovao bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je u utorak uveče da je odlazećem šefu države Milu Đukanoviću, dan pošto je izgubio izbore, inspekcija naložila da sruši svoje nelegalne objekte u Nikšiću jer su u suprotnosti s opštinskim prostorno-urbanističkim planom.

Ta stranka je medijima dostavila odluku o rušenju objekata od 170 i od 89 kvadratnih metara, a oglasila se i URA premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

- Advertisement -

„Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, na čelu s ministarkm Anom Novaković Đurović, donela je danas (u utorak) rešenje kojim se subjektu Milu Đukanoviću nalaže da poruši dva bespravno izgrađena objekta u KO (katastarsko opštini) Kočani u Nikšiću“, navela je URA na Tviteru.

U rešenju je rok za izvršenje tog naređenja 20 dana od dana njegovog prijema, a ako Đukanović u tom roku ne sruši te objekte, to će o njegovom trošku učiniti država.

„Nema više privilegovanih i zaštićenih. Crna Gora na pravom putu“, poručila je URA.

SourceN1

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: