POČELI SU I DA IH TUKU: Novi vođa Vučevićevih huligana prebijen u Novom Sadu! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U noći između subote i nedelje došlo je do brutalnog obračuna huligana u Novom Sadu kada je, kako nezvanično saznaje Direktno.rs, prebijen Uroš Vujović (22), koji pokušava da se nametne kao novi vođa gradonačelnikovih huligana umesto Slobodana Milutinovića Snajpera na tribinama „Firme“ FK Vojvodina.

Na ekskluzivnom snimku do kog je došao portal Direktno, vidi se kako kod Sportskog centra Meridiana u novosadskom Novom naselju, tokom jedne proslave na kojoj je bilo i devojaka, Vujović učestvuje najpre u koškanju sa grupom mladića ispred objekta, da bi ga oni potom pretukli i, po slobodnoj proceni sa snimka, naneli teške telesne povrede.

Svi poznavaoci prilika u Novom Sadu znaju da grad samo formalno vodi potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, a neformalno i zapravo Andrej Vučić, kao što znaju i da je u toku borba za naslednika Vučevićevog Snajpera i njegovih batinaša za izvršavanje prljavih poslova za SNS uoči izbora. Međutim, odavno se nije dogodilo da policija pokušava da zataška neki događaj kao ovaj.Miloš Vučević, gradonačelnik Novog SadaMiloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

- Advertisement -

Zašto? Zato što je Uroš Vujović sin Kokezinog fudbalskog sudije Maja Vujovića? A zna se čija je Kokeza „lopta“. Ili zato što novosadska policija i inspektori na krvnim deliktima ne smeju da pisnu, jer znaju kako je mladi Vujović čak i proletos, i to posle bekstva, ipak pušten da se brani sa slobode nakon što je surovo prebio saradnika Nikolu Ćuluma u klupskim prostorijama FK Vojvodina? Tada je sa još jednim saučesnikom tukao Ćuluma tako što su mu skinuli farmerke i donji deo veša i onda ga tako nagog udarali drvenim letvama sat vremena u kontinuitetu.

Ovim zataškavanjem policija u Novom Sadu i novodovedeni načelnik Slobodan Malešić ili priznaju da su huligani jači od policije ili je Malešić zapravo zbog toga i poslat da preuzme novosadsku policiju? U policijskim krugovima tvrde da je Malešić kum kontroverznog Zvonka Veselinovića sa Kosova, koji je na crnoj listi SAD zbog korupcije, ilegalne trgovine drogom i oružjem i potplaćivanja političara.

Za to vreme su Novosađani prepušteni sami sebi i pukoj sreći da se ne nađu na putu nekoj od režimskih bandi koje haraju gradom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu