22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

POČELI DA BEŽE OD VUČIĆA I SNS: Funkcioner se uplašio, podneo ostavku

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dokaz da je SNS kartel u rasulu i panici je i to što su od Aleksandra Vučića počeli da beže prvi ljudi, koji su bili čelnnici opština. Predsednik opštine Topola Igor Petrović (SNS) podneo je ostavku na tu funkciju, saznala je Slavija Info, a potvrdili su i tzv. nezavisni mediji.

„Poštovani, obaveštavam Vas da podnosim ostavku na mesto predsednika opštine Topola“, piše u pečatiranom i potpisanom dokumentu, koji je Petrović dostavio Miodragu Milovanoviću (SPS), predsedniku Skupštine opštine Topola.

Igor Petrović nije želeo da komentariše razloge ostavke, a bivši predsednik opštine Topola Dragan Jovanović rekao je da je „očigledno da je Petrović uvideo gde sve ovo vodi, pa na vreme odstupio“.

sns
- Advertisement -

Petrović je izabran na funkciju presednika opštine Topola pre sedam meseci glasovima naprednjaka, SPS i grupe građana „Novi ljudi za bolju Topolu“.

Skupština opštine Topola ima 41 predstavnika građana u svojim klupama. Glas jednog odbornika je sada „jezičak na vagi“, jer vladajuća koalicija ima 20 odbornika, koliko i grupacija koju predvodi stranka „Bolja Srbija“ Dragana Jovanovića.

Brod tone, prvo beže miševi stara je poslovica a ne po prvi put, ona počinje i da se obistinjuje. Ako se vratimo u bližu istoriju, isto se ovo dešavalo i Slobodanu Miloševiću. Na kraju je ostao sam.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti