25.5 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

POBUNA U POLICIJI: Stiglo naređenje od Vučića za obaveznu imunizaciju, POČELI DA OTKAZUJU POSLUŠNOST!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Posle vojske na red je došla i policija. Velika propaganda laži Aleksandra Vučića i njegove Satrapske Nazadne Stranke sprema novu agendu kojom želi da natera sve članove MUPa da se imunizuju.

U nekim mestima je već počela da se otkazuje poslušnost ovoj naredbi, jer, kako naši sagovornici govore ne žele da budu pokusni kunići Aleksandra Vučića i njegove zločinačke stranke zbog koje Srbijom plivaju leševi, vladaju strah, glad i nesigurnost u sutra.

Jedan policajac ironična govori o tome kako se Vučić to sada odužuje onima koji su bili tu prošlog jula da tuku narod po ulicama.

- Advertisement -

Eto ti policijo, eto zbog koga si tukla svoj narod, zbog ološa, izdajnika i picoustog bolesnika, kako inače on sam sebe naziva u medijima. Isplivao je i dokument koji sve naše navode potvrđuje.

POBUNA U POLICIJI: Stiglo naređenje od Vučića za obaveznu imunizaciju, POČELI DA OTKAZUJU POSLUŠNOST! 1

Vreme je da se narod i policija udruže u svrgavanju diktatora Aleksandra Vučića i njegovih ambicija da pokuša napraviti pokusne kuniće od svih građana. Policija je digla glas i jasno se usprotivila depeši koja besprizorno ukida ljudima osnovna prava, jer valja se podsetiti da u policiji postoje bolesnici i psihopate koji su došli na to radno mesto kako bi lečili svoje frustracije iz tinejdžerskih dana, ali ipak, tu rade i časni i pošteni ljudi, naši rođaci, komšije i prijatelji. Ne dozvolimo da Aleksandar Vučić sprovodi torturu nad njima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti