15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

POBUNA U PAROVIMA: Učesnici rijalitija napali producente TV Hepi, privedeni…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Učesnici rijalitija „Parovi“ danas su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije „Happy“. Oni su to uradili jer su nezadovoljni uslovima u šou programu, a petoro takmičara privedeno je u policijsku stanicu u Zemunu, gde daju iskaze zbog nasilničkog ponašanja nakon prijave gorepomenute televizije protiv njih, prenose mediji.

Učecnici parova Mladen Vuletić, Nenad Marinković Gastoz, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić su večeras privedeni, dok su se u policijskoj stanici pravdali kako su samo želeli da ostvare ono što su naumili, iako je to protiv pravila rijalitija u kom učestvuju.

Oni su u policijsku stanicu otišli nakon što su do „Hepija“ došla vozila policije i Hitne pomoći, dok su se prijatelji i članovi porodica takmičara rijalitija okupili u televiziji.

- Advertisement -

Televizija je podnela prijave protiv ovih učesnika, a zbog kršenja pravila, primenjivanja fizičkog nasilja i lomljenja po vili rijalitija, moraće da plate velike novčane iznose. Takmičari su u policiji krivili produkciju i govorili da imaju pravo na uslove koje oni zahtevaju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti