Pobeđen medijski mrak na RTS (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U Dnevniku 2 RTS-a je bio odličan prilog. Odlični kadrovi, „Vostani Serbije“ u pozadini, kao i pominjanje potpisa 1.000 profesora i govornika. Fenomenalna slika RTS-a! Tako da Vučić više ne može da sakrije ovu masu koja nešto traži.

Radio televizija Srbije i ovog puta izveštavala je sa protesta „Srbija protiv nasilja“. U Dnevniku 2 vest o protestu bila je 3. po redu, a RTS je, uz snimke iz drona, prikazao i delove govora glumaca Seke Sablić i Milana Marića.

- Advertisement -

U 19:39:55 RTS je izvestio da je u Beogradu počeo protest „Srbija protiv nasilja“, a voditeljka Dnevnika je objasnila u nekoliko reči šta je plan učesnika protesta, nakon čega je usledilo uključenje novinarke koja je izveštavala sa terena.

Pored toga, javni servis je obavestio građane koja je ruta kretanja učesnika protesta i da će biti formiran prsten oko zgrade Vlade Srbije.

– Organizatori skupa smatraju Vladu Srbije odgovornom za situaciju u društvu – navela je novinarka RTS, koja je podsetila i na zahteve protesta. RTS je tokom izveštavanja prikazao kadrove iz drona, a mogli smo da čujemo i delove govora proslavljene glumice Seke Sablić i njenog kolege Milana Marića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KLEMEN GROŠELJ: Nasilje na Kosovu baš kad se priča o širenju EU, možda je odgovoran neko spolja

Poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj ocenio je da nije isključeno da je neki spoljni element ili neki element koji...

Još priča na sličnu temu