31.9 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

MAŠALA: SNS-ovci plaćali 1.500 za dolazak na govor Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vladajuća Srpska napredna stranka očigledno je u panici, pa je zato rešena da na svaki skup autobusima doveze što veći broj ljudi. I nema veze koji je povod, da li je to stranački miting, ili komemorativni skup u Busijama održan povodom godišnjice „Oluje“, naprednjacima je samo bitno da bude što veći broj ljudi. I za to su spremni i da plate.

Tako je bilo sinoć u Busijama, gde su SNS-ovci najpre na prevaru dovozili penzionere da slušaju naprednjačkog lidera Aleksandra Vučića, ali to nije sve. Jer, na društvenim mrežama se pojavila i vajber prepiska, u kojoj se vidi na šta su sve spremni oni koji su bliski Srpskoj naprednoj stranci.Poruka koja je kružila društvenim mrežama FOTO: PrintscreenPoruka koja je kružila društvenim mrežama FOTO: Printscreen

– Hitno!!!!! Hitno potrebni za danas muškarci i devojke za skup povodom „Oluje“, 04.08, 15-21 h. Za prijavu i ostale informacije poslati ime i prezime i godište na SMS. Isplata je odmah, 1.500 dinara – navedeno je u poruci koju je potpisao korisnik pod nadimkom Strelac.

- Advertisement -

Da podsetimo, juče je penzioneri sa područja opštine Grocka, trebalo da otputuju u Banju Vrdnik. Barem im je tako rečeno u udruženjima penzionera. Međutim, umesto u Banju Vrdnik penzioneri su odvezeni u Busije, a to im je saopšteno, prema njihovim rečima, tek kada su stigli.

Zbog toga su bili besni, psovali su predsednika Vučića i njegovu samopromociju, nakon čega su krenuli sami da se vraćaju kući.

– Glasači Srpske napredne stranke psuju Aleksandra Vučića i govore kako su prevareni! Obećali su im da ih autobusima voze na izlet u Banju Vrdnik, a doveli su ih u Busije. Napustili su mesto okupljanja i krenuli sami da se vraćaju – napisao je na Tviteru Marko Dragoslavić i priložio video snimak, na kom se vide ogorčeni ljudi i kako govore da su prevareni!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti