PJOTR NIKITIN DOBIO NAREĐENjE OD FINANSIJERA IZ VELIKE BRITANIJE DA SE POMIRI SA ČEDOMIROM STOJKOVIĆEM

Obavezno pročitajte

U protekle dve nedelje došlo je do potpunog raspada organizacija ruske opozicije u Beogradu, a što je nakon totalnog fijaska „anti-putinovskog“ protesta, kulminiralo svađama na pragu fizičkog obračuna između valjevskog advokata Čedomira Stojkovića zvanog „Čeda podmornica“ i Pjotra Nikitina, u kojima su jedan o drugom u javnost izneli sav „prljav veš“.

- Advertisement -

Nikitin se potom našao u beznađu jer je u lošijoj poziciji od Stojkovića, u pogledu svog statusa stranog državljanina i materijalnih prilika, te se požalio svojim najbližim saradnicima da će zbog „arogantnog glupaka Stojkovića“ obojica ostati bez podrške finansijera iz Velike Britanije.

Naime, Nikitin je dobio ultimatum od Britanaca da se što pre javno pomiri sa Stojkovićem, tako što će se zajedno pojaviti na nekom od društvenih događaja, na kom treba da odglume srdačnost i idilu, kao uslov da i dalje dobijaju redovne uplate.

Međutim, Nikitin iznosi da ga Stojković za sada ignoriše, jer je u nekoj „fazi ludila“ i tvrdi da „niko ne može da mu naređuje“, s obzirom da ima dovoljno novca koji mu je isplaćen iz Hrvatske da bi sprovodio njihovu politiku protiv Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu