20.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

PITAJ ME OVO: Kako Vučić dotura „puškice“ Mariću (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Građani Srbije mogli su uzivo na TV Happy, tokom gostovanja Aleksandra Vučića u emisiji „Ćirilica“ Milomira Marića, da vide kako izgleda kada se naprednjačkom lideru „spontano“ postavljaju pitanja, budući da je moglo da se vidi kako Vučić i jedan od njegovih omiljenih voditelja suptilno razmenjuju „puškice“.

Da su tačne priče da je Aleksandar urednik svih informativnih emisija u Srbiji, na prorežimskim medijima, potvrđeno je, po ko zna koji put, u ponedeljak kod perjanice naprednjačkog novinarstva, Milomira Marića.

– Evo kako izgleda „nenamešten intervju“ – on mu dodaje pitanja tokom pauze dok se kao ne vidi. Kada su Vučić i Marić shvatili da je kamera već na njima, zbun, samo kratka konstatacija i bež’ dalje na drugu temu – izvrsno je primetila potpredsednica SSP, Marinika Tepić.
Marić čita Đilasov demanti: Neću na sud (VIDEO)Čanak Mariću: Ti si zlo kakvo ova zemlja nije imala i treba da si u zatvoru (VIDEO)

- Advertisement -

Sve se to dešavalo dok je u pozadini išla izjava lidera SSP, Dragana Đilasa.

– Njegova gestikulacija i sve to što se u Srbiji dešava, meni govori da on mentalno nije zdrav i da se tu nešto ozbiljno dešava. To što on govori, meni to nije normalno – rekao je Đilas.

Nakon toga, zbunjeni predsednik je upitao još zbunjenijeg Marića, da li očekuje odgovor na reči Đilasa, ali se odustalo.

- Advertisement -

Lepote naprednjačkog novinarstva, „profesionalnost“ na nacionalnoj frekvenciji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti