23.2 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

PIJANI NAPREDNJACI SRAMOTE SRBIJU: Masovno alkoholisanje u radno vreme

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ritualna opijanja u Kuršumliji

Kako saznajemo u petak se od 09.30 pa sve do 17 opet se slavio rođendan u direkciji. Ovakva slavlja postaju praksa. Prošlog puta je bilo malo  karaoka parti, malo štand SNS, malo fotografisanja po stepenicama pa ponovo. Naravno sve u radno vreme. Ovoga puta se  još u radno vreme se prešlo kod Joksima u Kafanu.

- Advertisement -

Direktor se posle dolaska sa skupštine našao u čudu i bavio  traženjem  radnika jer je direkcija bila gotovo prazna. Naravno nije ih našao odnosno saznao je gde su ali neće  izgleda smeti  da pokrene nikakav postupak. Kako da kazni onog ko stvarno vodi posao i koga je zvao da izglađuje s Burdom parking kaznu. Kažu očevici da je direkcija postala čudo. čak se i trubači dovode.

U kafani je sve bilo pristojno kako dolikuje, doduše jedna dama i jedan gospodin su kako saznajemo malo šutirali čaše ali to tako treba. Interesantno je da je  po kazivanju našeg sagovornika  sa susednog stola takođe u radno vreme to posmatrali predsednik opštine Čarapić, bivši direktor hale Sima i još neki ali  oni nisu šutirali čaše i ovog puta nisu pretili građanima.  Da li je ovo prošlo zbog potpisivanja papira o nelegalnoj seči šume oko kuće tajkuna Raičevića ili veza iz Planinke ne znamo. Uglavnom  kasnije je bivši direktor Sima angažovan da neke vozi kući jer nisu mogli na noge.

Tako vam je to, za one mučeninike iz komunalnog dreger i kontrola alkoholisanosti  a za druge može pijančenje u radno vreme. Ovakvo zlo i bahaćenje nije bivalo, ali  narode sami ste ga tražili.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti