PETROVIĆ I ZLATANOVIĆ: Vučić nije budala, već glup! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Petrović i Zlatanović o trenutnoj situaciji u Srbiji

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najuaktuelnije društveno-političke događaje.

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 16. jula se rasplamsalo kada se povela reč o protivustavnim razgovorima u vezi rešavanja statusa Kosova i Metohije, koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, vodio sa predstavnikom albanskih separatista Avdulahom Hotijem u Briselu (00:01:00); kao i kada su se analizirali postupci državnog vrha Srbije prema narodu koji širom Srbije protestuje nakon pokušaja prisilnog uvođenja policijskog časa, sa ciljem da se spreči bilo kakvo okupljanje i suprotsavljanje priznavanju nezakonitgih izbora, održanih 21. juna ove godine (00:35:00).

- Advertisement -

Takođe, dr Dragan Petrović i Dejan Petar Zlatanović su izneli svoje stavove i u vezi predstojećih izbora koji se u Crnoj Gori održavaju krajem avgusta i u vezi rešavanja pandemije koja se opet razbuktala u Srbiji (01:05:00).

A šta su još u emisiji „Prelistavanje“ rekli Zlatanović i Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa donesite svoj sud.

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu