NAROD PRUŽA OTPOR: Građani potpisuju peticiju zbog apotekarke kojoj SNS namešta otkaz!

Obavezno pročitajte

Na društvenim mrežama se širi peticija podrške apotekarki iz Malog Zvornika Ljiljani Smiljanić koju, prema navodima autora peticije, vladajuća struktura u ovoj opštini želi da diskredituje i da joj namesti otkaz. Razlozi za napade iz redova SNS na pomenutu apotekarku stoje u tome što ona u slobodno vreme na Fejsbuku kritikuje lokalnu vlast.

– Sloboda mišljenja i sloboda izbora je ustavom zagarantirano pravo svakog pojedinca (pa tako i Ljiljane Smiljanić, apotekarske radnice iz Malog Zvornika)! Ljiljana u slobodno vreme na svom Fejsbuk profilu iznosi lične stavove neslaganja sa delovanjem lokalne vlasti. Njeni stavovi van poslovne aktivnosti nikako ne mogu da utiču na ugled ustanove gde profesionalno obavlja svoje zadatke već skoro 30 godina, niti utiču na lični rejting – piše u peticiji.

Takođe, autor peticije navodi da je grupa aktivista vladajuće stranke pokrenula peticiju „koja je imala za cilj diskreditaciju i otpuštanje sa radnog mesta“.

– Protest „Podržimo Ljiljanu“ odražava bunt sugrađana, prijatelja, poznanika i svih dobronamernih ljudi bez obzira na različite političke poglede. Ovo je bunt zdravorazumskih snaga neopterećenih ucenama. Ovo je peticija protiv partijskog jednoumlja i bahatosti! Ovo je peticija podrške Ljiljani na pravo na pisanu rče i blistavi um! Pravo za sve nas – ističe se u peticiji. 

- Advertisement -

Na Tviteru se javila jedna od korisnica koja tvrdi da je Ljiljanina bliska prijateljica.


– Ja sam iz Malog Zvornika gde se ovo sve dešava i bliska sam prijateljica Ljiljane. Izuzetno profesionalna, trideset godina radnog staža, ali u slobodno vreme britka na jeziku, veoma hrabra u kritici lokalne vlasti. Bitna nam je svaka podrška, hvala – ističe Biljana.

Očito da je SNS u tolikom strahu da pokušava da zabrani građanima da misle, ili bar da se osveti onima koji ne popuštaju pred ucenama i ne žmure na njihov javašluk.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu