PENZIONISAN: Smenjena desna ruka Nebojše Stefanovića

Obavezno pročitajte

Nebojša Stefanović bez Kujundžića

Načelnik Sektora unutrašnje kontrole i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova, Dragan Kujundžić, u ponedeljak je smenjen sa te funkcije, saznaje Direktno.rs. Dojučerašnji najbliži saradnik Nebojše Stefanovića automatski će biti penzionisan, a naredba o njegovom privremenom raskidu radnog staža stigla je s vrha vlasti.
Kujundžić je na čelu Sektora unutrašnje kontrole izabran septembra 2017. na internom konkursu koji je trajao gotovo godinu dana. U isto vreme je bio i pomoćnik ministra MUP, a imao je i čin generala.


Međutim, iako je planirao da u radnom odnosu ostane godinu i po, do dve, sila Boga ne moli, pa je ovaj 56-godišnjak morao u privremenu prenziju.

- Advertisement -

Ovaj rođeni Tuzlak u MUP-u je zaposlen od 1991. godine, stepenik po stepenik, 2003. godine izabran je za pomoćnika načelnika tadašnje Službe generalnog inspektora Resora javne bezbednosti MUP Republike Srbije.

U Sektoru unutrašnje kontrole je obavljao poslove šefa Odseka-Centra Beograd, načelnika Odeljenja za koordinaciju rada Centara, zamenika načelnika Uprave unutrašnje kontrole policije i zamenika načelnika Sektora. Završio je više različitih kurseva iz nadležnosti MUP, a bio je učesnik i više međunarodnih konferencija, seminara i okruglih stolova iz oblasti unutrašnje kontrole rada policije i suzbijanja korupcije.

U viši čin potpukovnika je vanredno unapređen 2005. godine.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu