3.9 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

PENZIONER RAZVALIO VUČIĆA: Vrati nam dostojanstvo, svi znaju kakav si

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Novac u PIO fond počeo sam da ulažem pre nego što se Aleksandar Vučić rodio, poverio sam državi da ih čuva i da ih meni vrati u ratama kad prestanem da radim, a on je te pare iz Fonda prebacio u budžet, pa se šepuri i deli ih tamo za aerodrom u Trebinju – izjavio je danas za N1 penzioner iz Beograda Mile Delić.

Aleksandar Vučić FOTO: ATA images

Ne treba on meni da vraća tih 5.000 dinara koje sam mu poslao, poruka je – vrati oteto! Nemoj primenjivati svoju samovolju na moju imovinu, jer penzija je imovina, poručio je Delić predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Delić je naglasio da je mu je Vučić „uzeo blizu 7.000 evra za četiri godine primene onog kriminalnog zakona.

Poništi zakon, vrati penzionerima dostojanstvo. Nemoj da budu izloženi tvojoj samovolji, Vučiću Aleksandre, rekao je Delić pošto mu je predsednik Vučić vratio 5.000 dinara, koje je prethodno penzioner iz Beograda poslao šefu države kao vid protesta zbog smanjenja penzija najstarijim sugrađanima od 2014. do 2018. godine.

vucic
- Advertisement -

Predsednik Srbije je novac poslao poštanskom uplatnicom, sa adrese Andrićev venac 1, na isti način na koji je Delić njemu već u dva navrata vraćao jednokratnu pomoć za penzionere Na pitanje šta će uraditi sa 5.000 dinara koje mu je vratio predsednik Srbije, Delić odgovara da još nije odlučio.

Da mu ponovo šaljem, ne ide… To mi je nekako nedorečeno i ne bi imalo efekta. Meni je cilj bio da se za to zna, da svi znaju kakav je Aleksandar Vučić, zaključio je sagovornik N1, dodajući da razmišlja i o tome da novac uplati u dobrotvorne svrhe.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti