19 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

VELEIZDAJA: Iza tog non-pejpera ne stoji Srbija, već Toni Bler i Vučić!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Vjosi Osmani i privremenim prištinskim vlastima da ni ne sanjaju da bi Srbija mogla priznati nezavisnost Kosova.

Vučić je tako odgovorio na molbu da prokomentariše objavu Osmani da iza svih non pejpera stoji Srbija, uz konstataciju da je to neistina i laž.

„Ako se oni sada nadaju da bi Srbija prihvatila takvo priznanje Kosova poručio bih da ne sanjaju, a kamoli da Srbija stoji iza takvog nečeg“, rekao je on.

- Advertisement -

Kazao je da, pošto uvek i iza svega vide njega i Srbiju, te da on, da nije dobio pitanje, ne bi ni prokomentarisao objavu Osmani.

„Vidim da čitav dan slave što ih je Netfliks stavio na njihovu listu država. Netfliks vas je stavio na tu listu, šta će vam UN i Interpol. Gledajte filmove, šutirajte loptu“, poručio je Vučić.

Vučić je izjavio i da je veoma iznenađen načinom na koji je sastavljen non pejper, ali da, ipak, nije dobar za Srbiju, iako je mnogo bolji i više nudi od Ahtisarijevog plana, on je po njegovim rečima dokaz da će pritisci na Srbiju biti sve veći.

- Advertisement -

„Pojava non pejpera znači da će pritisci na Srbiju biti sve veći i da se bližimo konačnim pritiscima u kome mora da dođe do nekog rešenja ili do proglašenja krivca“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara koliko je pojava non pejpera opasna za Srbiju. Ne navodeći pri tome da li on, zajendo sa svojim savetnikom koji je bombardovao Srbiju, Toni Bler, kuje planove oko Kosova i Metohije i vekovnih srpskih ognjišta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti