PAVIĆEVIĆ JE IGRAČ DPS-A

Obavezno pročitajte

Svjedoci smo poslednjih dana, može se reći i mjeseci suludih poteza Demokratske Crne Gore Alekse Bečića. Kulminacija nerezonskih, antiopozicionih poteza dešava se u Budvi, što je jako zanimljivo sa jednog aspekta. Naime, koalicioni partner Demokrata Vladimir Pavićević je neko ko je suštinski poslat da pokuša da razbije vlast u Budvi, kako bi odradio zadatak koji je postavljen pred njega. A taj zadatak je veoma jasan, stalnim pričama i stalnim napadima na DF ubijedi sve u DCG da njima nije mjesto u koaliciji sa najjačim opozicionim subjektom. Pavićević kao pravi agent igra na ruku DPS-a, jer ako bi došlo do pada vlasti u Budvi, Pavićević kao i njegovi šefovi iz kriminalno korupcionaškog DPS-a vide šansu da postanu opet vlast u ovom gradu.

Pavićević radi po vrlo jasnim instrukcijama, on je taj koji rovareći i stvarajući probleme preko svoje strančice, želi da koalicionu vlast prikaže kao nesposobnu, kako bi je li građani „uvidjeli“ da oni nisu sposobni da vrše vlast. I ne treba to da nas čudi od Vladimira Pavićevića, jer sjetimo se samo njegove priče kako Srbi trebaju da uđu u vlast sa DPS-om, da budu korektiv te vlasti, e sada tu istu priču samo u malo drugačijem obliku ( pošto Demokrate nisu nacionalna stranka Srba) Pavićević priča i Bečiću, koji je laka meta jer je postao konvertit, i na njega se baš zbog toga može vršiti uticaj. Vladimir Pavićević je slobodno možemo reći politička verzija Bebe Popovića, on je taj koji je zadužen za šaptačke diverzije, on je taj koji je osmislio kampanju koja se zasniva na odbijanju bilo kakvog aranžmana između opozicionih partija, on je taj koji savjetuješ Bečića da se ne pridružuje protestima DF-a, on je taj koji na kraju zahtjeva da se demokrate drže rada u odboru sa DPS-om, on je taj na kraju krajeva koji će nagovoriti Demokrate da izađu na izbore, i čak prvi predaju listu pa makar i ne bilo tehničke vlade.

- Advertisement -

Jer krajnji cilj Vladimira Pavićevića jeste da bude poslanik u skupštini Crne Gore, ali ne samo iz razloga da bi to bio, ili zbog plate, ima on dosta novca, Vladimir Pavićević ispunjava svoj zadatak da bude poslanik kako bi opet u nekom odsudnom trenutku bio tas na vagi, koji će prevagnuti u korist DPS-a kada to bude trebalo. On je takođe neko ko je zadužen da promoviše dualizam kod Srba, kako bi unio zabunu kod onih Srba u Demokratama da nije bitno kako će se izjasniti na popisu 2021. Jednostavno je, Vladimir Pavićević je igrač DPS-a, najperfidniji do sada, i neko ko će napraviti najveću moguću štetu opoziciji u koliko bude imao priliku za tako nešto, a sva je prilika da će je dobiti, zbog neznavenosti, neiskustva, i političkog amaterstva crvenokravataša.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu