PAVIĆ OTKRIVA: Evo zašto Vučić naručuje otrovne vakcine

Obavezno pročitajte

Politikolog Aleksandar Pavić kaže da će se Donald Tramp boriti do kraja svim pravnim sredstvima kako bi dokazao izbornu krađu i uspeo da izbori ostanak u Beloj kući.

pavić,

Pavić kaže da je uveren da bi Tramp u tome uspeo da su sudovi u SAD nepristrasni ali da je realnost takva da su i oni korumpirani i da je uspeh Trampove akcije neizvestan. Smenu čelnih ljudi u bezbednosnim strukturama u SAD Pavić vidi kao osveta Trampa dubokoj državi, a ne kao pripremu za neku akciju koja bi mogla da usledi nakon svih pravnih poteza. 

- Advertisement -

Komentarišući mogućnost izbijanja nasinja u Americi Pavić ističe da je veća opasnost da nasilje pokrenu Bajednove pristalice i pripadnici Antife ako sudovi krenu da osporavaju njegovu pobedu. Pavić misli da je Trampovim pristalicama važna stabilnost SAD možda čak više i od izbornih rezultata. 

On otkriva kakva je uloga pojedinih Srba u manipulacijama rezultatima u SAD ali i pripremama za odbranu lažne Bajdenove pobede.

Pavić u emisiji komentariše zašto je došlo do poraza Jermena u Nagorno Karabahu i zašto je neosnovano kriviti Rusiju za idaju, poteze Erdogana u Azerbejdžanu, Libiji i u Sredozemlju, izbore u Republici Srpkoj.

Pavić je kritikovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog najave da će za Srbiju kupiti “otrovne vakcine kompanije Fajzer” umesto da Srbija prihvati rusku ponudu da zajedno proizvodi vakcinu po ruskom receptu. Govoreći o Fajzerovoj vakncini Pavić je rekao da je ona zasnovana na genetskim modifikacijama, da strahuje od njenih posledica po srpsko stanovništvo jer iza te kompanije stoji američka “duboka država”.

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu