PARIZ SE DIGAO: Protesti protiv kovid diktature,narod uzvikuje: „Sloboda za Đokovića“!

0
345

Demonstracije u Parizu protiv uvođenja vakcinalnih propusnica i nedavne izjave predsednika Emanuela Makrona, protumačene da želi da kinji nevakcinisane, pretvorile su se spontano u podršku najpoznatijem zarobljeniku na svetu u ovom trenutku – Novaku Đokoviću.

Veliki broj okupljenih u Parizu oko Kraljevske palate, njih oko 18.000 koji su išli do trga Vauban da protestuju protiv obavezne vakcinacije, kao i protiv vakcinacije dece sa sloganom i transparentima: „Dalje ruke od naše dece“, je posle razglasa sa mikrofona „Sloboda za Đokovića“, počeo da horski da ponavlja izgovorene reči.

Novak je praktično u tom trenutku postao njihov nevakcinisani heroj, muza, božanstvo koje je nepravedno zatočeno u Australiji, gde čeka oko ponoći po evropskom vremenu da mu počne suđenje.

„Ovaj talentovani teniser iz Srbije, uhapšen je kao nitkov, kao najgori nitkov“, čuli su se povici iz mase na račun svega onog što neopravdano na drugom kraju sveta proživljava svetski broj jedan, prenosi Sputnjik.

Ni jaka kiša koja danima pada u Parizu nije sprečila masovno okupljanje, koje se na kraju pretvorilo u pružanje podrške srpskom asu Novaku Đokoviću.

Podsetimo, najboljem teniseru planete suđenje u Australiji za dobijanje vize i mogućnost da učestvuje na Australijan openu koji počinje 17. januara, zakazano je oko ponoći.

Ostavite komentar