Papić u svom „Objektivu“ dao prostor osuđenom pajtosu da pljuje Stefanovića!

Obavezno pročitajte

Vlasnik „Objektiva“ Aleksandar Papić, koji je nekada bio blizak Nebojši Stefanoviću, ne prestaje da udara po nekadašnjem pajtosu! Tako je večeras prostor u svom mediju dao i Iliji Milačiću, osuđenom bivšem načelniku beogradske kriminalističke policije, koji je opleo po bivšem saradniku. I sve to u emisiji koju vodi Vladimir Đukanović, koji je prošle nedelje skandalizovao javnost ugostivši Predraga Koluviju, prvoptuženog za Jovanjicu.

Objektiv, FOTO: PrintscreenObjektiv, FOTO: Printscreen

U nemogućnosti da drugačijim putem privuče pažnju javnosti, Vladimir Đukanović nastavlja da revnosno služi svom gospodaru, Aleksandru Vučiću, pokušavajući da ga opravda pred javnošću za brojne afere u kojima se pominje njegovo ime.

- Advertisement -

Ovog puta u svoju bizarnu emisiju na TV Objektiv, doveo je Iliju Milačića, koji je uhapšen 11. februara ove godine zbog sumnje da je odavao službenu tajnu. I to je bila prilika za udar po Nebojši Stefanoviću, kome je ne tako davno bio blizak.

– Nebojša Stefanović je sprečio upad policije u kuću strave u Ritopeku i hapšenje Belivukovog klana – objasnio je Đuki osuđeni načelnik beogradske kriminalističke policije.

Milačić je, inače, odavao sve operativne podatke MUP-a upravo redakciji „Objektiva“, pa ne čudi što mu se sada ova medijska kuća odužuje dajući mu prostor za obračun sa Stefanovićem.

Kako smo ranije pisali, Milačić je „Objektivu“ u novembru, kada je i unapređen u Službu za kriminalističko-obaveštajne poslove UKP MUP, ostavio službeni telefon. Na taj broj su stizale sve operativne poruke, nakon čega su vesti odmah objavljivane.Ilija Milačić i Alekandar Papić na ručku FOTO: Direktno.rs Ilija Milačić i Alekandar Papić na ručku FOTO: Direktno.rs

Popularnost „Objektiva“ rasla je upravo zbog brzih vesti iz MUP-a i ogromnog novca koji su uložili ljudi iz jednog dela vlasti.

Milačić je poznat u MUP-u upravo kao čovek Nebojše Stefanovića. Često je po beogradskim restoranima viđan sa Aleksandrom Papićem, glavnim saradnikom ministra odbrane, koga pojedini režimski mediji dovode u vezu sa kriminalnom grupom Veljka  Belivuka. Ti mediji su izneli tvrdnje da je Papić dolazio na stadion Partizana u posete Belivuku i njegovoj ekipi. Papić je, takođe, kako je poznato, vlasnik „Objektiva“ i ovim svom pajtosu otvara medijski prostor. Nebojša Stefanović i Aleksandar Papić FOTO: Twitter @NesaStefanovicNebojša Stefanović i Aleksandar Papić FOTO: Twitter @NesaStefanovic

Podsetimo i to, Papić poslednjih nedelja iz svih oružja udara po Nebojši Stefanoviću, sa kojim je bio veoma blizak, ali je došlo do raskola, sada su na suprotnim stranama i ataci na ministra odbrane su gotovo svakodnevni.

Napomenimo i to, Milačić je za rođendan Aleksandru Papiću poklonio specijalno izrađenu plaketu sa grbom i oznakama UKP! Takva zlopotreba institucije policije, ne samo da je iznervirala, nego je i uvredila poštene pripadnike MUP-a, koji značku doživljavaju kao nešto sveto.

– Srećan 32. rođendan mom bratu, Aleksandru Papiću, potpukovnik policije Ilija Milačić – stoji ispod grba Uprave kriminalističke policije, koji je Papiću napravljen za 15. april 2020. godine. 

Očigledno je da Milačić, koji je osuđen na osam meseci kućnog zatvora, što je malo veća kazna od zakonskog minimuma za tu vrstu krivičnog dela (šest meseci do osam godina je zakonom predviđeno), ovim odužuje Vučiću za blagost koju je pokazao, jer se odrekao Stefanovića i spreman je zarad ostanka na slobodi da učini sve što je potrebno.

Naravno, tu je i „đavolji advokat“ da izvrši sve neophodne radnje i uobliči sve kako bi javnost sve to lakše progutala.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu