5.8 C
Belgrade
ponedeljak, 29 novembra, 2021

PANTIĆ: Stadion nazovite po Kapetanu Draganu, a dresove dajte Đinđićevim ubicama!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pantić nikad oštriji

Milojko Pantić, poznati sportski novinar, i navijač Crvene zvezde, javno se odrekao svog omiljenog kluba, koji je nedavno uručio dres sa brojem 1 Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao kapetan Dragan. Vasiljković je, inače, proveo 13,5 godina u zatvoru jer je u Hrvatskoj osuđen zbog ratnih zločina.

Pantić nikada nije krio koji klub podržava, ali sada je osuo drvlje i kamenje na Crvenu zvezdu. On je svoju poslednju emisiju “Sportska galaksija”, koja se može pogledati na “Youtube” završio sledećim komentarom.

- Advertisement -

“Na kraju slika koja praktično pokazuje kako je srpski fudbal probio dno dna. Počasni predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić, i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba sa brojem 1 ratnom zločincu kapetanu Draganu, koji se posle 13,5 godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji pre dva meseca vratio u Srbiju…

Pantić,

Samo par dan pre ovog vašeg sramnog čina, on je izjavio da su ubice Zorana Đinđića, Legija i Zvezdan Jovanović, srpski heroji, i da će se on, ako uđe u parlament, zalagati da te ubice budu oslobođene. Zabela nije daleko, odnesite dresove i toj dvojici, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promeniti ime stadiona. Kakav Rajko MItić!? Srpskije i patriotskije zvuči – ‘Stadion Kapetana Dragana’. Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu…”

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti