PANTIĆ: Stadion nazovite po Kapetanu Draganu, a dresove dajte Đinđićevim ubicama!

Obavezno pročitajte

Pantić nikad oštriji

Milojko Pantić, poznati sportski novinar, i navijač Crvene zvezde, javno se odrekao svog omiljenog kluba, koji je nedavno uručio dres sa brojem 1 Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao kapetan Dragan. Vasiljković je, inače, proveo 13,5 godina u zatvoru jer je u Hrvatskoj osuđen zbog ratnih zločina.

Pantić nikada nije krio koji klub podržava, ali sada je osuo drvlje i kamenje na Crvenu zvezdu. On je svoju poslednju emisiju “Sportska galaksija”, koja se može pogledati na “Youtube” završio sledećim komentarom.

“Na kraju slika koja praktično pokazuje kako je srpski fudbal probio dno dna. Počasni predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić, i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba sa brojem 1 ratnom zločincu kapetanu Draganu, koji se posle 13,5 godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji pre dva meseca vratio u Srbiju…

Pantić,

Samo par dan pre ovog vašeg sramnog čina, on je izjavio da su ubice Zorana Đinđića, Legija i Zvezdan Jovanović, srpski heroji, i da će se on, ako uđe u parlament, zalagati da te ubice budu oslobođene. Zabela nije daleko, odnesite dresove i toj dvojici, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promeniti ime stadiona. Kakav Rajko MItić!? Srpskije i patriotskije zvuči – ‘Stadion Kapetana Dragana’. Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu…”

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu