PANIKA U SNS ZBOG PADA REJTINGA: Vučić ribao gradonačelnika Čačka

Obavezno pročitajte

Prošle sedmice u Beogradu je održan prošireni sastanak Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji je za temu imao analizu stanja u lokalnim organizacijama ove stranke. Posebno su se na udaru kritike predsednika stranke Aleksandra Vučića, našli gradski odbori u Valjevu i Čačku, za koje je rečeno da imaju najlošiji rejting u biračkom telu u čitavoj Srbiji, piše OzonPress.

Prvi čovek naprednjaka je predsedniku GrO SNS u Čačku Milunu Todoroviću, oštro zamerio na isključivom angažovanju na ličnoj promociju i radu na sopstvenom imidžu ne vodeći računa o rejtingu stranke i na zanemarivanju interesa stranke. Tom prilikom je podsetio na brojne koncerte „belosvetskih“ pevača održanih krajem prošle i početkom ove godine. Todorović je od strane predsednika Vučića ukoren i zbog toga što je omogućio uskom krugu ljudi oko sebe posebne privilegije, prenosi portal OzonPress.

- Advertisement -

Prvom čoveku čačanskih naprednjaka, a po svojim položajima gradonačelnika i predsednika Gradskog odbora Todorović to jeste, predočeno je da vrh stranke ima egzatne podatke o apsolutnoj neaktivnosti stranačkog odbora u Čačku, pošto se već duže vremena ne održavaju sastanci mesnih, kao ni Gradskog odbora. Osim toga, kako je rečeno na sastanku Izvršnog odbora SNS-a, gradski odbori u Valjevu i Čačku, na osnovu sprovedenih anketa imaju tek neki promil preko 30% podrške birača, dok je taj procenat u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji znatno veći.

Izvršni odbor SNS doneo je odluku da se ubrzaju stranačke izborne radnje na lokalu, tako da će se izbori za novi sastav Gradskog odbora SNS u Čačku okončati izbornom Skupštinom 27. marta, na kojoj, po svoj prilici, kako prenosi ovaj portal, Milun Todorović neće ni biti kandidat za starog/novog predsednika gradske organizacije naprednjaka u Čačku.

SourceNova

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu