-2.5 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

PANIKA U SNS: Raskrinkana njihova pljačka i kriminalna obnova bazena! Ovo je zlo!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpredsednik Narodne stranke (NS) i predsednik GrO NS Novi Sad, Borislav Novaković, obavetio je javnost da je od zamenice javnog tužioca, Gordane Rainović, obavešten da je policiji upućen zahtev za „prikupljanje potrebnih obaveštenja“ u vezi krivične prijave povodom kriminalne obnove bazena na SPENS-u.

– Pravni ping-pong oko krivične prijave povodom kriminalne obnove bazena na SPENS-u je počeo! Iz osnovnog tužilaštva gde je prijava podnešena 05.11.2021. (KT 4185/21), prosleđena je Višem javnom tužilaštvu, odeljenje za suzbijanje korupcije (KTKO 542/21). Jutros sam od zamenice javnog tužioca Gordane Rainović obavešten da je policiji upućen zahtev za „prikupljanje potrebnih obaveštenja“. Njena procena je da se od policije očekuje da u roku od 2-3 meseca počne sa prikupljanjem informacija(?!?). Sportski rečeno počelo je lako razgibavanje i šutanje lopte u aut. Nećemo to dozvoliti – napisao je Novaković na Fejsbuku, dodavši da će pratiti tok istrage i o svemu obaveštavati javnost.

Podsetimo, nakon sanacije bazena na SPENS-u u koju je uloženo 127 miliona dinara, pokazalo se da su radovi izvedeni neprofesionalno i da treba ići u ponovnu obnovu.

- Advertisement -

Radovi su povereni firmi “Max Cor“ koja se bavi prodajom električnih uređaja i koja u momentu potpisivanja ugovora nije imala ni tehničke, ni kadrovske uslove za izvođenje radova

Vlasnik pomenute firme je Igor Ajduković, blizak gradskoj vlasti i SNS-u.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti