PANIKA NA PODGORIČKOM AERODROMU.

Obavezno pročitajte


Danas se na podgoričkom aerodromu odigrala scena koja može parirati gotovo svim holivudskim akcionim hit filmovima. Naime, pilot poljske avio kompanije Enter air (radi se o čarter letu koji je organizovao i platio Aco Đukanović za potrebe izbora 02.04.2023.-prim.autora), na letu ENT 517 iz Luksemburga za Podgoricu, koji je po redu letenja trebao da sleti u 11.45 časova,prijavio je da ima ozbiljnih tehničkih problema sa doletom i da će avion najverovatnije morati da prinudno sleti.

Među putnicima iz Luksemburga je zavladala ogromna panika te je čak došlo do komešanja koje je ugrozilo i onako rizičan let. Kako saznajemo na pisti su bili spremni jaki vatrogasni timovi,veliki broj kola hitne pomoći i policije. Sugrađani koji su čekali druge letove na podgoričkom aerodromu tvrde da su videli crn dim iz jednog od dva avionska motora,te je i na zemlji zavladala panika.

- Advertisement -


Kako smo od radnika obezbeđenja sa podgoričkog aerodroma saznali, tj.,lica koja su prva pristupila rizičnoj letelici nakon sletanja,radi se o poljskoj avio kompaniji koja je sa aerodroma u Krakovu,Poljska prevozila veliki broj dobrovoljaca u Lavov,Ukraina,koji su se borili na ukrainskom ratištu. Pomenuti izvori su naveli da su na letelici uočena nedefinisana vidna oštećena, koja očigledno nisu sanirana.

Zaključak naše redakcije je da Đukanovići u dijaspori vide samo broj te da im njohova bezbednost ništa ne znači. Oprez dragi glasači iz dijaspore,zapitajte se vredi li glas vašeg života.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu