20.6 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

OTKRILA DETALJE O PALMINIM ZLOSTAVLJANJIMA DEVOJČICA: A onda su krenule ucene, brisanja i pretnje…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Teške optužbe sa kojima se suočava Dragan Marković Palma potresaju društvo u celini, a svakim novim danom isplivavaju nove informacije i svedočenja. Sada se oglasila i pevačica Marina Krstić, nekadašnja pevačica grupe Bon ami, koja je na Tviteru napisala svoja iskustva tokom poslovnih nastupa u Jagodini, ali je ubrzo nakon objave obrisala svoj nalog na ovoj društvenoj mreži.

Ovakav njen postupak ostali korisnici koji su videli objavu ocenili su sumnjom na zastrašivanje i pritiskom koji joj je neko stvorio nakon njenog tvita.

Ona je prethodno napisala da je više puta bila u Jagodini, ali da ona nikada lično nije videla da je neko bio nasrtljiv ili da se na bilo koji način ponašao nasilnički prema prisutnim devojkama. Ona je potvrdila da je na tim zabavama uvek bilo mnogo poznatih političara, među kojima je pomenula i predsednika SPS-a Ivicu Dačića.

- Advertisement -

– Da li su postojale after parti žurke posle zvaničnih događaja – jesu. Da li su na tim žurkama učestvovale razne meni nepoznate žene i devojke – jesu. Da li je te žene i devojke na moje oči neko maltretirao – nije. Da li je na tim žurkama bilo poznatih političara i ljudi iz javnog života – jeste. Da li su te devojke i žene nakon završetka tih zabava odlazili u sobe sa tim ljudima – ne znam. Da li je mene neko ucenjivao, podvodio, ili kao pevačicu na bilo koji način ugrozavao – nikada – navela je Marina, a zatim nastavila u istom obrascu.

PALM,

– Da li su te žene i devojke na tim zabavama bile pijane – uglavnom. Da li sam primetila da je neka od njih maloletna – nisam. Da li su te devojke i žene bile tu da bi zabavljale okupljene goste – jesu. Da li je te devojke i žene neko u mom prisustvu omalovažavo, ili ugrožavao – nije. Da li su te devojke i žene bile svojom voljom prisutne – ne znam.

Suština ovog niza je da sigurno znam da su after parti žurke postojale, i na njima su se pojavljivale različite žene i devojke, neke koje su učestvovale u zvaničnom delu programa, i neke koje prvi put vidiš – dodala je.

- Advertisement -

Potvrđuje da su afteri nakon njihove svirki postojali, ali da ne zna šta se na njima dešavalo.

– Ovaj niz ima za cilj, da ohrabri devojke i žene, koje su bez da ja to znam, bile podvodjene, ili na bilo koji drugi način primoravane da budu tu gde jesu, prijavite tužilaštvu,ako znate da sam bila prisutna, i ako vam se nešto ružno desilo, slobodno me kontaktirajte, svedočiću. Ja nemam niti jedan jedini dokaz da se dešavalo sve što Marinika Tepić navodi, ali pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdim da su after žurke postojale, i da su na njima prisustvovale razne meni nepoznate devojke i žene – napisala je.

Ona je imala i svojevrstan apel upućen potencijalnim žrtvama.

– Šta se dešavalo nakon što se ugase svetla, ko je te devojke i žene pozivao da prisustvuju tim zabavama ja ne znam, i ako je bilo koja od vas, bilo kada, tu bila protiv svoje volje, i znate da sam bila prisutna, molim vas, prijavite, i kontaktirajte me, svedočiću da sam vas videla – poručila je pevačica.

Imala je poruku i za svoje bivše kolege muzičare.

– Ovo ne sme da ostane ispod tepiha,i jako mi je žao i, ako je bilo koja žena na tim zabavama doživela bilo kakvu neprijatnost,i molim vas, budite hrabre, prijavite, i ako bilo kako mogu da pomognem, stojim na raspolaganju. Takođe, ovaj niz je poziv svim drugim pevačima i muzičarima, koji su takodje svirali takve žurke i zabave, ako nešto znate, i videli ste, nemojte biti pi*de, prijavite, budite odgovorni, ne držite glavu u pesku.

Drage bivše kolege muzičari i pevači, ja znam da jedva sastavljate kraj s krajem, i da su svirke koje Jagodina plaća dobre i važne za vašu egzistenciju, ali je važniji čist obraz, i ukoliko imate neka saznanja, molim vas, prijavite – zamolila je Marina sve koji imaju neka saznanja da prijave.

Na posletku, potvrdila je prisustvo Ivice Dačića na takvim događajima.

– I na kraju, Ivica Dačić jeste prisustvovao takvim žurkama, čak štaviše, pevao je. Sve što sam napisala, govorim u svoje lično ime, i moj stav ne odražava nužno i stav svih bivših članova mog bivšeg benda, jer nisam sigurna da bi svi želeli da se oglase na ovu temu. Zahvalna sam svakome ko podeli, i još jednom, molim sve bivše kolege, ako nešto znate – ne ćutite – zaključila je Marina Krstić.

Nakon što je ovo objavila Marina je ugasila svoj profil što je probudilo sumnju kod onih koji su videli objavu dok je bila aktivna na društvenoj mreži.

Novinari portala Nova.rs pokušali su da stupe sa njom u kontakt kako bi saznali razlog takvog postupka, ali ona na pozive nije odgovarala.

Podsećamo, Marinika Tepić je objavila video NN muškarca koji je svedočio o podvođenju i pedofiliji na zabavama u Jagodini koje je organizovao Dragan Marković Palma. Nakon svega Marinika je pozvana u Tužilaštvo kako bi dala iskaz i predala svoja saznanja, dok Palma u ponedeljak ima priliku kod Milomira Marića da pred javnosti, koja prati Marićevu “Ćirilicu”, pokuša da spere svoje ime neprikosnovenog prvog čoveka ovog grada.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti