10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

PALMA: Prvo da vakcinišu narod, a tek na kraju nas političare (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dobro je što će vakcine da stignu u Srbiju pre kraja ove godine, što su državni vrh i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić učinili to da je već jedna količina stigla i to što će se sledeće godine vakcinisati svi oni koji žele da se vakcinišu, a da imaju prioritet oni koji imaju kontakt sa ljudima – rekao je danas, u sredu 16. decembra, u Skupštini Srbije narodni poslanik i predsednik „Jedinstvene Srbije”, (JS), Dragan Marković Palma.

Zatim je Palma Marković još dodao:

– Moj predlog je da se mi poslednji vakcinišemo, mi koji smo birani na izborima. Da se prvo vakcinišu obični ljudi i građani, gospoda poljoprivredni proizvođači, a da poslednje vakcinišu nas političare. Ja sam siguran da je već 15 do 20 odsto narodnih poslanika imalo koronu i svi smo, hvala Bogu, na neki način, izbacili virus iz organizma, što želim da se desi i ostalima koji su bolesni od ove pošasti.

- Advertisement -

A šta je dalje o ovoj temi rekao lider JS u srpskom parlamentu pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Ne ne, upravo suprotono. Vi treba da date primer i budete prvi vakcinisani! Pa onda ko ima poverenja nek se vakcinise nek uradi to. Ako se ispostavi da je vakcina smrtonosna, onda da vam se to uracuna kao kazna eutanazije za popularizaciju genocida nad narodom.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: