PALMA PORUČIO GRAĐANIMA SRBIJE: Ko ne voli Vučića, neka crkne!

Obavezno pročitajte

Predsednik je uvek tu sa nama, ili barem sa onima koji imaju njegov broj telefona, te nije strano da se javi preko spikerfona i pozdravi okupljene mase. Ne, ovog puta niko nije klicao „Aco, Srbine“, ali je zato Vučić Palminoj delegaciji poljoprivrednika u Paraliji poručio da prave decu. Zauzvrat je predsednik na uvce dobio interpretaciju pesme „ne može nam niko ništa“ ili što bi reko Palma „nek crknu dušmani“.

Živeće ovaj narod večno, ali ako se pita lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, samo onaj deo koji kliče predsedniku Vučiću. Ostali su dušmani i mogu da crknu, to je poruka sa putovanja 1.000 poljoprivrednika u Paraliji koje su iz budžeta platili svi građani Srbije.

Blagoslov za ovo putovanje dao je lično Aleksandar Vučić, pa je bio red i da mu se zahvale na prikladan način. Predsednik je Palmu na telefon zvrcnuo kako bi proverio da putovanje prolazi u najboljem redu, a Dragan ga, kao kreativni organizator čitavog puta stavio na spikerfon i zatim orkestrirao aplauze i povike „za Vučića“ i „Živela Srbija“.

- Advertisement -

– Moja poruka vama je da nema nazad, da možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost i hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu. Hoćemo da imamo više dece, jer samo tako Srbija može da opstane… Lep provod i živela Srbija – poručio je predsednik u svom skromnom govoru.

Klicali su okupljeni, masa se uzbudila, a onda je usledila i numera umetnice Gordane Lazarević kojoj je Palma naručio pesmu za predsednika sa posebnom posvetom svima koji ovaj režim ne podržavaju.

– To je zbog onih dušmana, neka pocrkaju dušmani! – vikao je Palma, nakon čega su usledili i stihovi „ne može nam niko ništa, jači smo od celog sveta“ i „mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole“.

A onda je Palma zaključio da će Vučić vladati i u budućnosti i da su „svi ostali statistička greška“, baš kao što su i svedoci u, sada već zaboravljenoj aferi podvođenja maloletnica u Jagodini, takođe statistička greška, a slučaj ne postoji.

Kako bi i postojao, onda bismo saznali „gde je bila nečija glava“  za vreme kobnog sudara u Doljevcima, ali i još mnoge gadosti i prljavštine koje su se tokom godina naprednjačke vlasti nakupile i koje znaju samo oni koji imaju tu privilegiju da ih predsednik lično pozove na telefon.

A što se Gordane Lazarević tiče, čudno da ova folk pevačica nije pevala i jedinu pesmu po kojoj je prepoznatljiva: „Ko da mi uzme iz moje duše Kosovo“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu