PALMA DIVLJA NA TELEVIZIJI I PRETI: Saznaću imena svedoka, ako se plaše žrtve…! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Pazite, ponovo moram da kažem više puta, ako se žrtve plaše od mene, pa neće da idu u tužilaštvo i policiju, hoće preko Skajpa i onlajna, ja ću isto tada da saznam njihova imena i prezimena i sve te svedoke, razumete. Sve je laž – zapretio je Dragan Marković Palma u Jutarnjem programu TV Happy svakom ko se usudi da progovori o njegovim eventualnim nedelima.

Nastavila se turneja gostovanja Dragana Markovića Palme na režimskim medijima, kojim pokušava da se opravda od optužbi za podvođenje maloletnica i pedofiliju, koje je javnosti obelodanila potpredsednica SSP, Marinika Tepić.Tepić posle saslušanja: Sedmoro ljudi želi da svedoči protiv Palme! (VIDEO)„Palma? Reakcija SNS-a pokazuje da im ovo odgovara“„Palma podvodio devojke stranim diplomatama“ (VIDEO)

Milomir Marić ga je ponovo ugostio i priča je viđena, napadi na opoziciju, na njene lidere i sve one koji su se uključili i razjašnjenje ovog slučaja. I umesto da javnosti pruži dokaze i validne argumente da nema veze sa onim za šta se optužuje, domaćin i gost proveli su vreme pričajući o Draganu Đilasu i Mariniki Tepić, a najmanje o aferi koja je potresla Srbiju.

- Advertisement -

I koliko je bahat jagodinski šerif, svedoče i njegove reči u studiju da će saznati imena i prezimena svedoka protiv njega, ako budu svedočili preko Skajpa i, zamislite, onlajna, kako se dao izraziti čovek kojem još samo Šopen i Betoven nisu pevali u životu.Palma opet kod Marića optuživao druge da lažu FOTO: PrintscreenPalma opet kod Marića optuživao druge da lažu FOTO: Printscreen

Ovim je Palma reagovao na reči Marinike Tepić, koja je juče dala iskaz u jagodinskoj policiji, da je sedam svedoka spremno da svedoči protiv lidera Jedinstvene Srbije, ali da njihov identitet neće otkriti dok se ne obezbedi njihova zaštita.Marinika Tepić u Jagodini FOTO: ATA imagesMarinika Tepić u Jagodini FOTO: ATA images

– Jagodinskoj policiji sam opisala sva saznanja do kojih sam došla, saznanja za sedam lica koji žele da bude među ljudima u dokazivanju ove sramote, među njima su i svedoci i žrtve. Ono što nisam smela da uradim jeste da otkrijem identitet ljudi. Bez obezbeđivanja zaštite ne mogu da dovodim u rizik bilo koga od svedoka ili žrtava. Da sam danas iznela njihova imena, ja sam sigurna da bi njihova imena odmah bila na stolu Dragana Markovića Palme – izjavila je potpredsednica SSP.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu