9.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

PAKETIĆ ZA GLASIĆ! Režim zaluđuje penzionere: „Hvala lepo, Vučiću“ (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na stolu paket s osnovnim namirnicima, šećer, so, brašno, prašak za veš i mantra: „Hvala lepo, Vučiću. Glasaćemo za vas“. Slučaj ove starice iz područja leskovačkog SNS-a sve je objasnio. Plati pa se klati!

Aleksandar Vučić kontroliše sve televizije sa nacionalnom frekvencijom, skoro svi štampani mediji pišu po njegovom diktatu, pa i ne čudi što kritička reč upućena režimu stiže do jako malog broja ljudi. Čini se da je naprednjački vođa pod kontrolu najviše stavio stare ljude, koji ga, bez ikakvog preterivanja, doživljavaju kao bitnog, najrođenijeg.

Toliko puta smo svedočili zaklinjanju starijih u Vučića, dok su liderima opozicije upućivane pogrdne i preteće reči koje upijaju sa naslovnica tabloida i sa televizija pokrivenih nacionalnom frekvencijom. On je sebe predstavio kao spasioca, kao nekog ko iz svog džepa, a ne državne kase, isplaćuje pomoć, ko iz istog tog džepa povećava plate i penzije (koje je prethodno smanjio), i sve to u predizbornoj kampanji.

- Advertisement -

A kako se to odražava na najstarije, mogli smo da se uverimo još jedanput, i to na osnovu video snimka koji, sva je prilika, dolazi iz Leskovca.

Naime, jedna starija gospođa je, dok u rukama drži kutiju na kojoj piše „Brinemo o vama“ i prašak za veš, ponavlja reči mlađe ženske osobe.

– Hvala lepo, Vučiću. Glasaćemo za vas – rekla je u kameru ova gospođa, očigledno posle dobijenog paketa, a čiji su deo šećer, so, brašno…

- Advertisement -

Dakle, Vučić i Srpska napredna stranka se i dalje vode oprobanim receptom, a to je da glasove kupuju paketima čiji su deo namirnice, a koje su svakoga dana sve skuplje, pa oni sa nižim primanjima moraju da izvode finansijsku gimnastiku kako bi preživeli mesec.

Sve je to dokaz koliki je zapravo Srbija „ekonomski tigar“ i koliko nam zapravo dobro ide. I koliko zapravo ne brine o najstariima kojima je pretio grobljem, još prošle godine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti