0.9 C
Belgrade
petak, 21 januara, 2022

PAJKANI SA KURSOM GLUPI KAO TOCILO: Hteli da uhapse Gorana Markovića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vlastima u Srbiji ništa nije sveto. Velikani se ne poštuju, već se u tabloidima provlače kroz blato, što je za rezultat dalo to da je policija danas htela da hapsi Gorana Markovića, našeg proslavljenog reditelja. Pa, u kakvom to društvu živimo i dokle je naprednjački režim spreman da ide?

Naime, policija je htela da hapsi Gorana Markovića, koji je neretko dizao glas protiv Aleksandra Vučića i njegove vladavine, i to prilikom povratka sa današnjeg protesta u Beogradu.

To je sa javnošću podelio dramaturg Ivan Lalić, koji se oglasio na Fejsbuku, a mi vam njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Advertisement -

„Pokušaj hapšenja Gorana Markovića i Maje Lalić. Ne, ne šalim se drugari. Na kraju veličanstvenog skupa kod Sava centra, pešaka smo krenuli nazad. Na Brankovom mostu nam se priključila i Branka Katić i njen muž. Kako smo došli do Kosančića, ja sam za trenutak otišao po kola da odvezem Gorana kući a onda su pandur u civilu i njegova koleginica startovali Maju i Gorana. Tražili lične karte. Zašto? „Zbog nedoličnog ponašanja na mostu.

Mi najnormalnije hodali, ne mogu da verujem. Goran je sa indigancijom odbio i rekao: „Ne dam ličnu kartu. Uhapsite me“. Oni su rekli – da, bićete uhapšeni. Maja je suknula, moja slatka Roza Luksemburg, a onda su naišli slučajni prolaznici i krenuli da snimaju. Pandur i njegova jadna koleginica – žbirovi koji si nas verovatno pratili na mostu si pognuli glave i otperjali.

Šta reći, a ne zaplakati. Iz hibridnog, prelazimo u Lukašenkov model države. Samo – ima jedan problem. Niko se više ne plaši. Hajde majstori – uhapsite ceo narod! Delite dalje, molim vas. Nek se bruka širi…“, navodi se u Fejsbuk objavi Ivana Lalića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti