PA, ŠTA?! Vučić najurio „najboljeg ministra policije u istoriji“

Obavezno pročitajte

Opštinski i gradski odbori SNS širom Srbije, svakodnevno izglasavaju nepoverenje Nebojši Stefanoviću i traže njegovu smenu sa stranačkih i državnih funkcija. Ovim, obračun Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića konačno počinje da dobija konkretne konture. Poslednji u nizu odbora koji je izrazio podršku Vučiću u razračunavanju sa partijskom reakcijom bio je Opštinski odbor Vračar, u čijem formiranju i jačanju je doprineo upravo Stefanović, nekada „najbolji ministar policije u istoriji“.

Početak otvorenog rata Vučića i Stefanovića nije mogao da ostane bez komentara na društvenim mrežama.


- Advertisement -

– Bio sam do ZOO vrta, one šimpanze su sjajne, u jednom trenutku se okupile na gomilu i kao da se nešto „domunđavaju“ i iznenada istrči najsmešniji, nakezi se i reče: „Jednoglasno smo odlučili da Nebojša Stefanović bude smenjen“. U šoku mi ispade smoki, a oni trk na njega… – saopštio je novinar Dragan Gulić.

– Kako sad to, pa pre par meseci si me ubeđivao da ne postoji sukob Vučić – Stefanović i da je Nebojša najbolji ministar policije u istoriji. Šta sad bi – upitao je Blaža.

– Aleksandar Ranković Leka = Nebojša Stefanović Slina. Istorija se ponavlja kao farsa – konstatuje Shalter Ego.


– Nešo, ‘ajde budi jednom heroj. Jednom pokaži da voliš ovu zemlju. Pomogni narodu da otera ovu neman – poručuje Srebrna Pahulja.

– Au, vreme je da Nebojša Stefanović obelodani još jednu aferu da im pokaže da ne ide on nigde – mišljenja je korisnik „Vucicu leči se“.


– Nebojša Stefanović je godinama bio Vučićev najbliži saradnik, koji je bio na najvažnijim pozicijama u državi. Vučić ga je vukao uz sebe, postavljao ga na te pozicije i čuvao. Danas ga smenjuju uz razne optužbe. Logično je da i njegov mentor odgovara i podnese ostavku – napisao je Živan Mirić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RUSIJA U UN: Spremni smo da pomognemo u rešavanju situacije u Karabahu

Ruska strana spremna je da nastavi da pruža svu moguću pomoć u rešavanju sukoba u Nagorno Karabahu i računa...

Još priča na sličnu temu