OVO SU CENE KARATA ZA LIGU EVROPE! Zvezda spremila 15.000 kompleta!

Obavezno pročitajte

UEFA je ove nedelje donela odluku da se na mečeve u njihovoj organizaciji (Liga šampiona i Liga Evrope) vraćaju navijači, ali naravno u ograničenom broju, sa tim rukovođstvo crveno-belih je objavilo i cene karata za ovo takmičenje.

Biće dozvoljeno 30 odsto kapaciteta stadiona, a to u slučaju Crvene zvezde, jedinog srpskog predstavnika u evropskim takmičenjima ove jeseni, znači da će mečevima moći da prisustvuje oko 17 hiljada navijača, naravno ako državne vlasti dozvole.

Iz redova Crvene zvezde već su rekli da bi voleli da se to desi, pošto su navijači svakako velika prednost kluba kada igra kod kuće, ali videćemo da li će ih biti protiv Genta, Hofenhajma i Slovana.

- Advertisement -

Kako prenosi „Mozzart Sport“ kompleti karata za Ligu Evrope moći će da se kupe po povoljnim cenama, daleko povoljnijim nego što je to bilo prošle godine.

Prema saznanjima ovog izvora kompleti ulaznica za severnu i južnu tribinu koštaće 3.600 dinara.

Popust će imati vlasnici sezonskih karata (30%), dok se i dalje vagaju cene za ostale sektore. Izvesno je jedino da će najskuplja mesta na zapadnoj tribini koštati 15.000 dinara, ali nema sumnje da će u slučaju dozvole prisustva navijača – Zvezda rasprodati ulaznice.

Trebalo bi da u slobodnu prodaju bude pušteno oko 15.000 paketa.

Podsetimo, UEFA je u petak objavila i raspored utakmica u Ligi Evrope, a Zvezdi prvo sleduje gostovanje u Nemačkoj, a onda dva meča kod kuće.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu