Ovo je ruta petog protesta „Srbija protiv nasilja“

Obavezno pročitajte

Organizatori protesta „Srbija protiv nasilja“ saopštili su juče da će peto okupljanje biti održano u subotu 3. juna sa početkom u 18 časova.

Kako je najavljeno, skup počinje ispred Skupštine Srbije, a šetnja će se kretati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom do Slavije, krug oko fontane na Slaviji, pa u Kralja Milana do Terazija, Trg Nikole Pašića, pa kroz Pionirski park do Predsedništva.

- Advertisement -

Protest će trajati do 21 čas.

Organizatori su juče najavili da će svi građani imati priliku da ostave poruku predsedniku i pozvali da svi građani ponesu i po jedan cvet.

Svako od građana moći će da napiše na kartonu po poruku predsedniku, a na pet, šest punktova oko Predsedništva biće postavljene knjige utisaka u koje će građani moći da ostave te poruke.

FOTO: ATA ImagesFOTO: ATA Images

Protest će biti organizovan 3. juna, tačno mesec dana od tagedije u OŠ „Vladislav Ribnikar“, a na njemu će se okupljeni setiti žrtava i dece, ali i svih drugih žrtava u masakru u Mladenovcu.

Biće instalirana velika bina ispred Skupštine, a obratiće se žrtve režima ali i javne ličnosti koje će izaziti žaljenje zbog tragedije. Jedna od njih biće i glumica Svetlana Bojković.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin: Zapad potcenio ruske banke

Zapad je prilikom uvođenja sankcija potcenio ruske banke, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. On se osvrnuo na izjavu direktora...

Još priča na sličnu temu