OVO JE BEZOBRAZLUK: Novaka čeka trogodišnja zabrana ulaska u Australiju!

Obavezno pročitajte

Najbolji svetski teniser Novak Đoković biće deportovan iz Australije i neće igrati na Grend slemu u Melburnu, a ono sa čime se suočava jeste trogodišnja zabrana povratka u ovu zemlju! Novak bi, ipak, mogao da se na turniru 2023. nađe pod jednim uslovom.

Sud je u jutros malo pre 08.00 časova po srednjeveropskom vremenu potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka koji je prethodno Novaku po drugi put ukinuo vizu. Molba Đokovića da ostane jednoglasno je odbačena, uz odluku da je srpski teniser taj koji će snositi sve troškove.

Đoković će vrlo brzo biti deportovan iz Australije, a ono sa čime se suočava jeste trogodišnja zabrana povratka u ovu zemlju. Međutim, tamošnji mediji prenose da to ne znači da Novaka za to vreme nećemo gledati na AO, jer postoje određene okolnosti u kojima bi mogao da dobije vizu ako su to okolnosti koje su „u interesu Australije.“

Novak je godinama bio dobrodošao gost u Australiji – sve do sada! Čak je i pomenuti Hok 2021. istakao da je Đoković veliki ambasador i njihove zemlje. Međutim, politika je ovoga puta odradila svoje i ukaljala sport. Da li će Novaku biti dozvoljeno da se vrati na svoj omiljeni Grend slem, ostaje da se vidi.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

NADAL: Novak nikada neće biti voljen kao Rodžer i Rafa

Toni Nadal, nekadašnji trener Rafaela Nadala, a sada Feliksa Ože Alijasima, imao je zanimljivu opservaciju o tome zašto postoji...

Još priča na sličnu temu