4.9 C
Belgrade
среда, 8 априла, 2020

OTVORENO PISMO PREDSEDNIKU SRBIJE: “Vučiću, ne dolazi ni u snu na sever CG, već na Cetinje“ (FOTO)

Obavezno pročitajte

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako bi...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih zemalja.

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...

Na društvenoj mreži Fejsbuk, osvanuo je poziv predsedniku Srbije da ne dolazi na sever CG, već na Cetinje, i zajedno sa Srbima brani mitropoliju

OTVORENO PISMO PREDSEDNIKU SRBIJE

“Poštovana i meni najljepša funkcijo, predsedniče republike Srbije, ja vas u moje ime, a verujem i u ime svih Srba iz Crne Gore molim da nikako, čak ni u snu ne dolazite na Badnji dan u Crnu (ne može crnju) Goru!

Tačnije, na taj veliki dan bili bi ste nam najdraži gost na Cetinju i nigde više! Najiskrenije Vam kao da ću mrijet kažem, nemojte toga dana biti ni blizu granice sa ovim jadom od Gore! Molim vas da ostavite vašu podršku i pomoć nekim drugim Srbima, a nama je dovoljno da ste što dalje i u mislima od nas! Svima nam je odavno jasno da sarađujete blisko sa vašim političkim tatom, da ste učinili sve da njegove paranoje valorizujete, da ste koscenarista državnog udara kuvarice i jš mnogo, mnogo toga!

Možda vam se čini jer ste okruženi svojim uvlakačima da ste nešto važni i veliki i mi sa tim nemamo problem. Ostanite Vi to u Vašim granicama, samo nama ne podmećite klipove! Zar je moguće da Vam niko od vaših vrlih, nama bezvrednih, savetnika, ministara ili bilo ko drugi nije ukazao na užas koji nam spremate! Zar Vam čak ni godpodin Selaković nije predočio katastrofu koju nam spremate! Ili ipak to činite namerno i u dogovoru sa „tatom“, precizno koordinišući korake?
Gospodine predsedniče Srbije da li ste svesni da nam toga dana , koji je najvažniji u istoriji Srbske Crne Gore još od 1918 god, odvlačite i fizički i mentalno možda taman onoliki broj Srba koji nam bude hvalio da odbranimo mitropoliju?

A ako ne znate, ja ću vam reći! Toga dana se sprema marš komita, čitaj fašista i ustaša na Cetinje! Cilj im je da rasteraju nas vernike i zauzmu Mitropoliju i sledećeg dana na Božić proglase Autokefalnu crnogorsku crkvu! Ako mi ne verujete, pogledajte u njihove zatvorene grupe na društvenim mrežama i pročitajte šta o sebi govore? Za dom spremni i ostalo!

Treba li da Vam nabrajam i imena kolovođa? Ipak neću, jer sam ubeđen da ih vi znate, jer znam ljude koji vas informišu, ako te informacije uopšte dolaze do vas? Ili što ja mislim, a to je da dolaze, ali ih vi ignorišete, jer su Vam zapovesti zonder komande preče, kao i ovom našem uostalom!
Čak i da tako ne bude, a nadamo se u Boga da neće, ne zboravite da ostajemo da živimo u muci i sirotinji uz seirenje montenegrina u stilu, evo našeg predsednika na Cetinje a gde je vaš? Vi možete sebi da dozvolite ponižavanje, ali ne i nikako ne i nama! Dosta nam je jada lokalnoga ne treba nam još i iz naše majke Srbije!

I da znate, do tada se vraća „tata iz Amerike i sa njim dolazi nova energija i nove još drastičnije mere njegovih kerbera, za tu priliku namernih da učine sve da se spreči okupljanje na Cetinju, a posebnu podršku u slučaju potrebe pružiće i NATO, podizanjem dronova ili helikoptera iz Albanije!

Nasuprot tome ima nas goloruke i mirne Srbe koji ćemo pokušati svojom brojnošću da neutrališemo naše i belosvetske kerbere!!
Zato braćo za Badnji dan ignorišite sever i svi koji mogu, ali i koji ne mogu na Cetinje! Toga dana je dan D za našu veru i našu crkvu!
Vidimo se na Badnji dan na Cetinju!“

- Advertisement -

još članaka

1 KOMENTAR

  1. Оптуживали сте Вучића да је издајник, да не реагује и сарађује са Милом, а сада кад хоће да дође да вам да пуну подршку целе Србије, патријарха и целе Српске Православне Цркве, када му је патријарх лично и уживо дао благослов да вам дође, ви га не желите. Можда сте ипак управо ви издајници и лажно се борите за нашу Цркву и Србе. Уплашили сте се Мила или шта?

Ostavite komentar

- Advertisement -
loading...

Najnovije vesti

“JASTREBARSKO“ SEME ZLA: Časne sestre ubijale decu pijukom i otrovima! (VIDEO)

Jedna od preživelih žrtvi genocida nad Srbima u NDH, koja je i sama prošla jedini dečiji koncentacioni logor tokom drugog svetskog rata...

TVOJ NOVAC: Frilenseri imaju „savršenu oluju“ anksioznosti zbog COVID 19

Kriza izazvana COVID 19, uzdrmala je tržište rada, na hiljade njih ostaje bez posla, zamislite kako je onda "frilenserima"

STARTUP3 – izgraditi ekosistem visoko tehnoloških habova

Da li ste inovator u oblasti novih tehnologija? Nisu Vam strani pojmovi kao što su blokčejn, augmentativna ili virtuelna realnost, Internet...

VUČIĆ ZA RTS: Od petka do ponedeljka 24h policijski čas?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se na dnevnom nivou procenjuje mogućnost uvođenja 24-časovnog karantina u Srbiji, na duži period u...

SRAMOTNO: Studentkinja iz Ćuprije napala SPC

Dragana Rakić iz Ćuprije, studentkinja Bogoslovskog fakulteta u Beogradu, komentarisala je za Novu, suspenziju sveštenika i profesora docenta, Vukašina Milićevića i pokretanje...