OTVORENO PISMO PREDSEDNIKU SRBIJE: “Vučiću, ne dolazi ni u snu na sever CG, već na Cetinje“ (FOTO)

Obavezno pročitajte

Na društvenoj mreži Fejsbuk, osvanuo je poziv predsedniku Srbije da ne dolazi na sever CG, već na Cetinje, i zajedno sa Srbima brani mitropoliju

OTVORENO PISMO PREDSEDNIKU SRBIJE

- Advertisement -

“Poštovana i meni najljepša funkcijo, predsedniče republike Srbije, ja vas u moje ime, a verujem i u ime svih Srba iz Crne Gore molim da nikako, čak ni u snu ne dolazite na Badnji dan u Crnu (ne može crnju) Goru!

Tačnije, na taj veliki dan bili bi ste nam najdraži gost na Cetinju i nigde više! Najiskrenije Vam kao da ću mrijet kažem, nemojte toga dana biti ni blizu granice sa ovim jadom od Gore! Molim vas da ostavite vašu podršku i pomoć nekim drugim Srbima, a nama je dovoljno da ste što dalje i u mislima od nas! Svima nam je odavno jasno da sarađujete blisko sa vašim političkim tatom, da ste učinili sve da njegove paranoje valorizujete, da ste koscenarista državnog udara kuvarice i jš mnogo, mnogo toga!

Možda vam se čini jer ste okruženi svojim uvlakačima da ste nešto važni i veliki i mi sa tim nemamo problem. Ostanite Vi to u Vašim granicama, samo nama ne podmećite klipove! Zar je moguće da Vam niko od vaših vrlih, nama bezvrednih, savetnika, ministara ili bilo ko drugi nije ukazao na užas koji nam spremate! Zar Vam čak ni godpodin Selaković nije predočio katastrofu koju nam spremate! Ili ipak to činite namerno i u dogovoru sa „tatom“, precizno koordinišući korake?
Gospodine predsedniče Srbije da li ste svesni da nam toga dana , koji je najvažniji u istoriji Srbske Crne Gore još od 1918 god, odvlačite i fizički i mentalno možda taman onoliki broj Srba koji nam bude hvalio da odbranimo mitropoliju?

A ako ne znate, ja ću vam reći! Toga dana se sprema marš komita, čitaj fašista i ustaša na Cetinje! Cilj im je da rasteraju nas vernike i zauzmu Mitropoliju i sledećeg dana na Božić proglase Autokefalnu crnogorsku crkvu! Ako mi ne verujete, pogledajte u njihove zatvorene grupe na društvenim mrežama i pročitajte šta o sebi govore? Za dom spremni i ostalo!

Treba li da Vam nabrajam i imena kolovođa? Ipak neću, jer sam ubeđen da ih vi znate, jer znam ljude koji vas informišu, ako te informacije uopšte dolaze do vas? Ili što ja mislim, a to je da dolaze, ali ih vi ignorišete, jer su Vam zapovesti zonder komande preče, kao i ovom našem uostalom!
Čak i da tako ne bude, a nadamo se u Boga da neće, ne zboravite da ostajemo da živimo u muci i sirotinji uz seirenje montenegrina u stilu, evo našeg predsednika na Cetinje a gde je vaš? Vi možete sebi da dozvolite ponižavanje, ali ne i nikako ne i nama! Dosta nam je jada lokalnoga ne treba nam još i iz naše majke Srbije!

I da znate, do tada se vraća „tata iz Amerike i sa njim dolazi nova energija i nove još drastičnije mere njegovih kerbera, za tu priliku namernih da učine sve da se spreči okupljanje na Cetinju, a posebnu podršku u slučaju potrebe pružiće i NATO, podizanjem dronova ili helikoptera iz Albanije!

Nasuprot tome ima nas goloruke i mirne Srbe koji ćemo pokušati svojom brojnošću da neutrališemo naše i belosvetske kerbere!!
Zato braćo za Badnji dan ignorišite sever i svi koji mogu, ali i koji ne mogu na Cetinje! Toga dana je dan D za našu veru i našu crkvu!
Vidimo se na Badnji dan na Cetinju!“

1 COMMENT

  1. Оптуживали сте Вучића да је издајник, да не реагује и сарађује са Милом, а сада кад хоће да дође да вам да пуну подршку целе Србије, патријарха и целе Српске Православне Цркве, када му је патријарх лично и уживо дао благослов да вам дође, ви га не желите. Можда сте ипак управо ви издајници и лажно се борите за нашу Цркву и Србе. Уплашили сте се Мила или шта?

Ostavite komentar

Najnovije objave

SERGEJ LAVROV: Rusija zna zašto se bori u Ukrajini – Rusi moraju biti oslobođeni

Rusija sprovodi specijalnu vojnu operaciju radi zaštite Rusa i onih građana koji govore ruskim jezikom koje Ukrajina tlači kršeći...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: