OTVORENO PISMO LJUDIMA U SRBIJI: Hrabri lekari osudili vlast i Krizni štab zbog podele naroda!

Obavezno pročitajte

Saopštenje LRNE povodom najavljene smene prof. dr Bojka Bjelakovića sa mesta načelnika u KC Niš

Jedan od najboljih srpskih pedijatara, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu, predsednik Udruženja za preventivnu pedijatriju, član međunarodnih udruženja pedijatara, dr Bojko Bjelaković smenjen je sa funkcije načelnika kardiologije na Dečijoj internoj klinici u Nišu zbog toga što je član UG „Lekari i roditelji za nauku i etiku“.

Pre toga, danima je u tabloidnim režimskim i nekim opozicionim medijima vođena negativna propaganda protiv dr Valentine Arsić Arsenijević, profesorke Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koja ima preko 20. 000 citata u naučnim časopisima širom sveta i ubedljivo je naš najcitiraniji naučnik iz sveta medicine.

U UG „Lekari i roditelji za nauku i etiku“ nalazi se preko 300 vrhunskih lekara i preko 50 vrhunskih profesora fakulteta u Srbiji i svetu. To su lekari koji su uradili hiljade operacija, hiljade porođaja, lekari koji rade u kovid bolnicama… U udruženju se nalazi i profesor koji je kao student bio proglašen za najboljeg studenta medicine ikada u Srbiji.

Takvi stručnjaci se medijski satanizuju i predstavljaju kao šarlatani. Umesto da npr. direktor Lekarske komore Srbije dr Milan Dinić uđe u dijalog i iznese činjenice, on poput tabloidnog novinara i režimskog policajca vređa lekare i profesore medicine koji su osnovali UG „Lekari i roditelji za nauku i etiku“. Isto važi za članove Kriznog štaba i „Ujedinjeni protiv kovida“.

Prof. dr Valentina Arsić Arsenijević je lepo objasnila:

„Ne postoji u Srbiji, koliko sam proučila literaturu, nijedna osoba koja je ekspert za vakcinaciju niti ekspert za Sars-Kov-2 virus… Suština ovog događaja je da ima mnogo nepoznatih činjenica, i to je ono što nas kao struku treba pre svega da zbliži, a ne da podeli… Ta podela na vaksere i antivaksere, globaliste i antiglobaliste, na one koji su za i protiv mislim da je pogrešna. Mi se moramo samo deliti na one koji imaju činjenice i koji nemaju činjenice“.

Medijski se satanizuju i roditelji koji su u UG „Lekari i roditelji za nauku i etiku“ kao što je pre nastanka LRNE medijski satanizovan i progonjen svaki lekar koji je imao svoje (drugačije) mišljenje, koje je opet zasnivano na činjenicama i naučnim dokazim, kao i na zvaničnim podacima državnih organa i medicinskih ustanova i institucija.

Pitamo se šta je sledeće? Da li da država otpusti sve profesore medicine, lekare i medicinsko osoblje koje odbija da se primi sebe eksperimentalni genetsku terapiju, ili da istu da svojoj deci? Da zabrani da lekarima pravo na mišljenje i stav vezano za određene načine lečenja i lekove? Da onemogući narodu da dođe do adekvatnih informacija potkrepljeni stručnom i naučnom literaturom?

Apelujemo na stručnu i širu javnost da me dozvoli ovakav linč naših vrhunskih stručnjaka samo zato što se časno drže Hipokratove zakletvu i svog prava na slobodu mišljenja i izražavanja.

UG „Lekari i roditelji za nauku i etiku“

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu