20.8 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

OTKRIVENO: Vučić lažira slike sa Danilom kako bi dokazao da je u Srbiji?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras fotografiju sa svojim sinom Danilom. Ova slika je, kao što vidimo, neprirodna i čudna… Ne samo zato što su u mrklom mraku uz jedan tračak svetlosti. Od hapšenja Veljka Belivuka i njegove ekipe Srbijom kolaju priče da je Vučić sklonio sina Danila u inostranstvo na sigurno.

vucic

Postoji više spornih stvari na ovoj fotografiji. Kao prvo, uzmimo u obzir da su njih dvojica iste visine, a da se na ovoj slici vidi ogromna razlika u istoj. A možda ono važnije da osvetljenje lica na ovoj fotografiji nije identično, predsednikovo lice više sija. A ako uzmemo to da njih dvojica imaju istu boju kože, što na ovoj slici i nije baš tako, mnogo stvari se dovodi u pitanje.

Nije nikakva tajna, a i dokaza je previše, da su se članovi ekipe Velje Nevolje nalazili u Danilovom najbližem okruženju. Više puta su zagrljeni i nasmejani fotografisani na putovanju u Rusiju, ali i u beogradskim kafićima i na splavovima, kao i u društvu Zvezdana Terzića i Igora Dodika (Dodikovog sina)…

- Advertisement -

„Roditelj sam koji je najviše laži o svojoj deci istrpeo, ali to šta su i šta rade mom Danilu, ničije dete u Srbiji nije doživelo“, napisao je Vučić u opisu fotografije na svom Instagram nalogu.

„Naša zajednička poruka je da ćemo ih radom i poštenjem, a ne lažima i uvredama sve pobediti. Predaja nije opcija!“, poručuje uz fotografiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti