Otkriveno da li će opozicija podržati Noga na protestu 20. juna (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Borko Stefanović, opozicija i bojtkot

„21. juna održavaju se lažni izbori, sačuvajte zdravlje sebe i svoje porodice i nemojte izaći jer to nisu izbori! Oni su namešteni, fingirani, unapred pokradeni. To su izbori bez elementarnih uslova, sa zarobljenom državom i zarobljenim medijima, ogromnom korupcijom i nasiljem koju vlast sprovodi.

opozicija,

Jedini način da ne glasate za Aleksandra Vučića je da ne glasate uopšte. To je jedini siguran glas protiv SNS“, istakao je na početku obraćanja potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

- Advertisement -


Odgovarajući na pitanje „Kako će izgledati kontrola na biračkim mestima i kako će sprečiti eventualne krađe, kao i šta opozicija okupljena u Savezu za Srbiju planira ako dođe do krađe na izborima, a šta nakon izbora“, Stefanović je između ostalog rekao:

„Planiramo mnogo toga odmah nakon izbora, a pošto nemamo izbore, nemamo ni potrebu da znamo koliko će Vučić izvesti glasača na birališta i koliko će imati procenata, ali ćemo ipak imati precizne podatke o tome preko određenih izvora i obavestiti javnost. Svakako nećemo dozvoliti da 21. juna likuje na svim televizijama da su pobedili“.

Građane je zanimalo i da li će da podrže poslanika Srđana Noga (koji organizuje protest 20. juna)?

“ Ne znam u čemu da ih podržimo pošto vidimo da su najavili neku Skupštinu naroda Srbije dan pred izbore. Svakako ćemo ispratiti šta će biti od toga, kao i druge njihove akcije koje nisu dale nikakav rezultat.

Stefanović se osvrnuo i na derbi Partizan-Zvezda.

„Bio je fudbalski derbi između Zvezde i Partizana, fudbal je bio loš da ne kažem očajan. Navijači su s pravom razočarani, a ova vlast je dozvolila da se skupi 20.000 ljudi i prisustvuju derbiju koji to nije. Istovremeno, jedan čovek je otkazao sve mitinge i okupljanja zbog epidemije koja dobija novi zamah. SNS otkazuje okupljanja i mitinge, a dozvoljava derbi bez bilo kakve zaštite!?

To dokazuje da je neko iz vrha vlasti rešio da tzv. vođe navijača iskoristi za odbranu vlasti i svoje fotelje. Da ih odobrovolji da brane lažne izbore, kao što su palili baklje po našim krovovima, a sutra su im potrebni da zavode red pred regularnim organima policije.

Zašto se uopšte desila ta utakmica, o čemu pišu svi svetski mediji. ZAŠTO TO RADITE? Kako možete da govorite da je sve u redu kad imamo porast broja zaraženih i svaki dan preminule. Zvao sam Kovid centar, niko se ne javlja, ali zato Vučić dozvoljava 20.000 navijača da mu se drugari i batice ne naljute“, ističe Borko.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu