16.9 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

RADUJ SE SRBIJO: Obaveštajna zajednica EKSKLUZIVNO otkrila kada Sandulović postaje PREDSEDNIK SRBIJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Otrov koji je prelio čašu

Narod je postao gladan, a kada je gladan onda počinje da gubi zdrav razum, loše rasuđuje i bira pogrešne ljude, donosi pogrešne odluke. Zbog takvih stvari Srbija je zatočenik sopstvene gladi već gotovo deceniju. Diktatura opskurnog Aleksandra Vučića, projekta komunističke UDBE doživela je svoj vrhunac pokušajem da se Nikola Sandulović ubija i time poslednji opozicioni lider u Srbii, ali i čitavom regionu zatre i time oslobodi put koorporacijama da nemilice zgaze sve što je ostalo slobodno i one koji misle svojom glavom na čelu sa Nikolom Sandulovićem. Taj otrov je otrov koji je prelio čašu.

sandulovic,

Kad tele zaplutaju

A kad tela Dunavom zaplutaju Obaveštajna zajednica prekida i poslednji gram nade koji je imao u normalnost diktatora i javno počinje preko obaveštajne inteligencije da šalje znakove da je sve spremno za unutrašnji prevrat, da se rasformira UDBA i da se na čelo Srbije postavi jedini opozicionar, omražen od strane vlasti, omražen od strane opozicije ali voljen od naroda i članova ove partije, koji su svi kao jedan ali je Sandulović prvi među jednakima, demokratski vođa, nikako diktator što i jeste ono što je pravilo glavnu razliku da su Republikanci Amerike na čelu sa Donaldom Trampom poslali Sanduloviću direktnu logističku podršku tako što će iz dana u dan otkrivati afere SNSa i Aleksandra Vučića.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

Mnogi su se okoristili

- Advertisement -

Sandulovićevu obaveštajnu moć su pokušali mnogi da zloupotrebe, prvenstveno Obaveštajna zajednica misli na gospođu Mariniku Tepić koja pokreće afere koje je gospodin Sandulović godinama unazad otkrivao, što sa tačke gledišta spoljašne politike deluje veoma smešno, jer dobro obavešteni ljudi i van zajednice znaju ko je prvi pokrenuo ove afere i ko su mu bili izvori. Nažalost tzv. opozicije i tzv. slobodnih medija, Republikanska stranka je dobro umrežena svetska organizacija i koorporativni mediji ne mogu da utiču na promenu kursa koji je započet porazom Trampa, a zapravo velikom pobedom jer je prstom upereno na neslobode koje će se narednih godinja pretvarati u slobode kao nikada pre, na Balkanu i Evropi će predvodnik biti Sandulović, a u SAD ponovo Donald Tramp, gde će zajedničkom saradnjom dovesti svet ponovo do suveriniteta.

Smena diktatora

Smena diktatora nije upitna, upitno je samo kada a transkripti iz obaveštajne zajednice ukazuju da će se to desiti na prvim slobodnim izborima, ukoliko ih bude. U suprotnom uslediće hapšenja ogromnih razmera svi članova SNS a kroz direktnu demokratiju Sandulović će biti izabran za predsednika Srbije, koji će uz njegovu desnu ruku Donalda Trampa moći da izabere najvernije republikance iz Srbije za svoje saradnike, ali i one koji su bili moralni i pošteni u vremenima koja su bila vunena, i gde su etičkim principima zakucani ekseri na krstu.

2022

2022. godina je velikih promena, a ove godine su poslate prve jasne poruke. Ono što je važno je to da republikanci oko Nikole Sandulovića postanu svi kao jedno, zato što ne može Amerika da pomogne Srbije ukoliko Srbije to sama ne želi. Posle toga će postati sve mnogo lakše. Jer ovaj prevrat ne sme biti žuta revolucija, kao peti oktobar, ova promena treba da bude srpska revolucija, republikanska revolucija, revolucija slobodne i normalne Srbije koja će da zatre sve ono što je diktatorska vlast Aleksandra Vučića počinila, stvorivši lažna radna mesta, lažne medije i iskrljivene poglede na svet građanima. Aleksandar Vučić odlazi u političku istoriju a istorija će biti nemilosdrnda, kao što je i on bio prema građanima Srbije ali i Donaldu Trampu kada je podržao Hilari. Politika je kao šah, svaki potez se pamti a Sandulović zbog toga od nas iz obaveštajne zajednice ima bezuslovno poverenje.

- Advertisement -

Radujte se Srbi, radujte se Republikanci, sloboda uskoro dolazi.

DŽ. Makarti, S. Djul, K. Mekvin

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

6 KOMENTARA

  1. Ko je pa sad ova Sandulovic? iz koje price je ovaj iznikao? ili je izdanak UDBE, sto me ne bi iznenadilo, jer uvek izvuku nekog iz naftalina kako bi uzjahao ovaj jadni Srbski narod, nikako da na celo naroda dodje Srbski domacin….

  2. Zašto Sanduloviću brišeš komentare u kojima ti ne kliču i ne pevaju ti hvalospeve. Ti već sad podsećaš na Vučića. Kako ste jaki i brzi u skidanju s vlasti Sns, sav je izgled da ti nećeš doživeti Vučićev pad. Ne bi me čudilo da si još jedan u nizu njegovih piona, koji zamlaćuju i razvodnjavaju narod.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: