18.6 C
Belgrade
petak, 7 oktobra, 2022

OTAC PRETUČENOG DEČAKA IZ KRALJEVA: Tresem se zbog svega što se desilo!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ljubomir M. otac dečaka iz Kraljeva koji je bio žrtva brutalnog vršnjačkog nasilja u centru ovog grada, kaže za Nova.rs da je njegov sin bio ne samo žrtva vršnjačkog nasilja, nego društva u kojem Srbija danas živi.

„Neka ovo mnogima bude za nauk. Razočaran sam mnogo. Jedva preživljam sve ovo što se dogodilo. Snimak sam video prvi put tek četvrti dan nakon što su mog sina pretukli. Tresem se i sada dok sa vama pričam“, kaže ovaj zemljoradnik iz okoline Kraljeva.

Ljubomir M. mišljenja je da se ništa slučajno nije dogodilo tog dana. I to nakon što je njegov sin odveo drugove na piće, jer mu je dva dana pre toga bio rođendan.

- Advertisement -

„Oni svi idu u istu srednju školu. U Poljoprivrednu. I znaju se. Kada se razišao sa par drugova, naišla je ova grupa. Pitali zašto je navodno provocirao nekog dečaka. I onda je usledio onaj strašan udarac. Ja sam tek uveče tog dana, jer imam puno posla na imanju, video kako mu sestra stavlja obloge. Tada sam uvideo da ima posekotinu od tri centimetra“, kaže Ljubomir.

Kaže da dečak i dalje nije hteo da prizna da je udaren. Iako ga je odveo u hitnu, kaže da je dečak i dalje pričao kako je pao na putu kada se vraćao iz škole.

„Drugog dana su me pozvali iz škole. Rekli su mi da dođem kod direktorke na razogovor. Tada mi je ona ispričala za incident. Otac dečaka koji je mog sina udario je došao četvrtog dana, zajedno sa nasilnikom. Izvinjavali su se. I to je sve što sam imao sa njima. Neka sada tužilaštvo radi svoj posao. Ja još ništa ne preduzimam. Videću. Dobijam podršku od mojih ljudi iz sela da isteram do kraja“, priča ovaj otac.

- Advertisement -

Inače, Ljubomir je samohrani otac, koji brine o troje srednjoškolaca. Pri tom, sa njima živi i njegova majka koja je poprilično bolesna i treba joj nega. Kaže da i sam ima zdravstvenih poteškoća od posla na imanju koji nimalo nije lak. Kaže i da mu deca puno pomažu.

Podsetimo, napad na tinejdžera se dogodio u centru Kraljeva, kada su tri dečaka nasrnula na njega i jedan od njih ga udario tolikom silinom, da je tinejdžer pao na zemlju. Za slučaj se saznalo nakon što je na društvenim mrežama objavljen video-snimak napada, koji je izazvao burne reakcije.

Ubrzo nakon toga oglasio se i otac mladića koji je u tuči udario šakom žrtvu, poručujući da razume bes i ljutnju građana, napominjući da je njegov sin pogrešio i da će za to odgovarati.

Međutim, takav njegov postupak samo je potpirio već rasplamsane emocije na društvenim mrežama, pa je tako usledio novi talas uvreda na njegov račun jer su drugi roditelji i korisnici društvenih mreža smatrali da uopšte ne bi trebalo da se oglašava.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti