CIPELOM NA PREDSEDNIKA OPŠTINE, svog zeta: SNS obračun na sednici (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Direktor Turističke organizacije Lebane Bojan Jović gađao je tokom skupštinskog zasedanja svojom cipelom predsednika opštine Ivana Bogdanovića, kako je rekao zbog toga što njegovo preduzeće nema podršku lokalne vlasti. On je kadar SNS, ali tvrdi da ga predsednik opštine Bogdanović četiri godine nije primio.
Produžite Skupštinu i po hitnom postupku da me smenite. Ne pitate mene da li ja hoću od 16. da radim sa vama ili ću raditi sa nekim drugim.

Mene nije stid da kažem da sam pripadnik stranke koja vodi ovu državu. I tako sam se i ponašao, radio, ne štedeći ni sebe ni svoju porodicu. A ovo ću uraditi – kazao je za govornicom Jović pre nego što se izuo i zamahnuo cipelom u pravcu predsednika opštine Lebane.

– Evo, baciću mu cipelu ovako da ga postidim, da zna da nije primio nijednog građanina, a kamoli direktora koji je izabran većinom glasova, za ove četiri godine – kazao je Jović i to i uradio.

Jović i Bogdanović su ne samo politički saradnici i partneri, jer obojica su članovi SNS, već su i u rodbinskim vezama, pošto je predsednik Bogdanović oženjen Jovićevom sestrom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće (FOTO)

Rasprava, uvrede, koškanje, pa i tuča - sve smo to videli na zasedanju Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji....

Još priča na sličnu temu