OPLEO PO BAJDENU Doktor Nestorović brutalno udario na Trampovog protivnika, pa poslao važnu poruku Srbima

Obavezno pročitajte

Poznati pulmolog Branimir Nestorović danas je ponovo svojim objavama iznenadio javnost u Srbiji.

Nestorović ovog puta nije iznosio informacije u vezi sa virusom korona već je na opšte iznenađenje na svom profilu na Fejsbuku podelio tekst sa jednog stranog portala u kome je izneđu ostalog navedeno kako je vladika Artemije smenjen jer svojevremeno nije hteo da blagoslovi tadašnjeg potpredsdnika SAD Džozefa Bajdena manastiru Visoki Dečani.

Bajden, podsećanja radi, trenutno učestvuje u predsedničkoj trci za Belu kuću, a protivkandidat mu je aktuelni predsednik Donald Tramp.

NESTOROVIĆ DOKAZAO DA JE U PRAVU ZA MASKE: Najveći svetski stručnjak se složio sa njim!

Tekst koji je Nestоrović javno podelio je objavljen pod naslovom: „Pre nego što je Bajden odradio Ukrajinu, bio je Irak, a pre njega bila je Srbija“. Opširna analiza sadrži čitav niz Bajdenovih grehova: od bombardovanja Srbije, preko krvoprolića u Iraku, do ukrajinskih afera u koje su umešani njegov sin i on.

– Ovo nema veze sa koronom, ali pročitajte kako je vladika Artemije smenjen na zahtev generala Ficdžeralda, jer nije hteo da da blagoslov poseti Bajdena Dečanima. Za Srbe koji mrze Trampa – napisao je Nestorović na Fejsbuku.

Sourcekutaknet

Ostavite komentar

Najnovije objave

ČEDA PODMORNICA RATNI PROFITER

Valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, pohvalio se na svom zvaničnom Tviter nalogu da je posetio zatvor...

Još priča na sličnu temu