‚‚ON HOĆE DA BUDE SELEKTOR SRBIJE“! Zvezdan Terzić odgovorio na Vidićevo otvoreno pismo!

Obavezno pročitajte

Prethodnih dana veliku pažnju u srpskoj javnosti izazvalo je „otvoreno pismo“ legendarnog Nemanje Vidića koji je žestoko kritikovao rad Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Pristiglo je mnogo reakcija brojnih sportskih radnika i fudbalera, polemiše se koje su Vidićeve namere, a sada je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić komentarisao obraćanje bivšeg kapitena reprezentacije i Mančester junajteda.

„Nemanja Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS-u… Čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu“, rekao je Terzić prilikom gostovanja na TV „Prva“.

„Oni su potrebni srpskom fudbalu. Za njih treba da ima mesta, a na kojim funkcijama to treba da se vidi sa njima“.

Da li je možda Terzić razgovarao sa Vidićem o ovoj temi?

nemanja vidić.jpg

„Sa Nemanjom sam razgovarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti“, poručio je nekadašnji prvi čovek FSS.

„Ne mogu da govorim u njegovo ime, možda je imao potrebu da kaže šta mu se ne sviđa. To je legitimno, mada mislim da FSS ima svoje organe… Mi svi se bavimo javnim radom, javne smo ličnosti i svi smo podložni kritikama, i ja sam za kritiku, ali argumentovanu, a ne paušalnu“, zaključio je Terzić prilikom gostovanja.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu