16.5 C
Belgrade
utorak, 28 septembra, 2021

OKUPACIJA RTS: Vučić u Dnevniku 2 počeo kampanju! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić je već započeo izbornu kampanju, (zlo)upotrebivši RTS, koji se stavio u njegovu službu objavljivanjem video priloga sa Vučićevog Instagram naloga. I to sve u udarnom terminu, tokom Dnevnika 2, koji prati većina građana Srbije.

  • Ako pogledate poslednji kvartal prošle godine, i ako pogledate prvi kvartal ove godine, Srbija je broj jedan u Evropi – naveo je.

To, kako je naveo, ne znači da mi danas živimo bolje od Nemačke, već znači da Srbija brže od ostalih napreduje.

  • Ako mi budemo pametno koristili ono što imamo, u svemu možemo da ih preteknemo. To možemo da uradimo samo ako budemo posvećeni, marljivi, ako budemo radili vredno, ako budemo rekli – Možemo i moramo, ni u čemu nismo lošiji od drugih – poručio je Vučić.

Sve to svedoči da je Vučić već započeo izbornu kampanju, što se moglo i naslutiti kada je njegov jurišnik, Vladimir Đukanović, na Tviteru upozorio da SNS može izgubiti naredne izbore, želeći time da mobiliše svoje izborno telo.

- Advertisement -

Sa druge strane, ovim je RTS je još jednom dokazao da je oruđe u rukama Vučića, kojim on manipuliše po sopstvenim željama. RTS je izgubio svojstvo javnog servisa, uprkos tome što se finansira iz džepova svih građana Srbije.

Bahatost čelnih ljudi RTS, Vučićevih službenika, ogleda se i u povećanju mesečne pretplate za RTS, koja sada iznosi 299 dinara. Iako Vučić vlada sa podrškom oko 25% biračkog tela, on ima 100% medijske pažnje na RTS. Opozicioni glas na RTS je nemoguće čuti, iako i opoziciono nastrojeni građani plaćaju RTS.

- Advertisement -

Tepić: Bratija zarađuje na nesreći, a građani plaćaju skuplju pretplatu za ćutanje RTS! (VIDEO)

Ovo je, svakako, neviđeni presedan, kojim se građanima želi predstaviti lepša stvarnost od one kakva uistinu jeste, a RTS kao ustanova koja bi trebalo da istinito i pravovremeno izveštava, opet je obmanula i izmanipulisala javnost.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti