OGLASIO SE POLICAJAC KOJI JE PEVAO PESME O SREBRENICI: Žao mi je, upućujem izvinjenje svima koje je povredila pesma!

Obavezno pročitajte

Nakon što je izašao video snimak sa proslave u Priboju, na kojem policajci pevaju pesme o događajima u Srebrenici, oglasio se Dragan Zeković, jedan od prisutnih policajaca sa slavlja.

Objavu policajca prenosimo u celosti:

– Poštovani sugrađani, kao neko ko je odrastao i živi u multietničkoj sredini, ko ima puno prijatelja Bošnjaka, želim da uputim izvinjenje svima koje je povredila pesma koja se čula te večeri i koja je poslala veoma lošu poruku. Posebno mi je žao što se dodatno kreira loša atmosfera, preuveličava i pokušava napraviti mnogo gorim nešto što se, ponavljam NIJE trebalo čuti na ovom veselju niti bilo gde drugo.

- Advertisement -

Ovu pesmu nije pevala cela kafana, niti većina ljudi koji su nabrojani što se može videti na snimku. Za vreme proslave, nije bilo muzike uživo već je ista puštana sa liste skinute sa interneta, (naglašavam da nije bilo pojedinačnog naručivanja i pustanja muzike, niti je sporna pesma bila nečija pojedinačna želja).

Navedena vesela atmosfera je bila od početka proslave i nije bila vezana za pojedinačne pesme. Posebno žalim što mi se obeležavanje najsrećnijeg dana u životu – rođenje sina pretvorilo u negativan kontekst usled nenamernog emitovanja sporne pesme.

Svima želim puno zdravlja i uspeha u Novoj godini, posebno mojim prijateljima Bošnjacima sa obećanjem da Ću ubuduće na stihove ovakvih pesama reagovati isključivanjem muzike. Svako dobro – napisao je na svom Fejsbuk profilu Dragan Zeković.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu