24.5 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022

„ODUZIMAMO ŽIVOT ZA VUČIĆA“ Stravične pretnje iz SNS!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Idemo u nove pobede „Brže, jače, bolje“ i najbolje. I život dajemo i uzimamo za našeg predsednika, veličanstvenog Aleksandra Vučića i za svu decu Srbije. Do pobede – stoji u monstruoznoj objavi SNS aktiviste iz Žitorađe, izvesnog Antanaskovića.

Ova objava najbolje je svedočanstvo do koje mere su Vučić i njegova medijska mašinerija uspeli da fanatizuju svoje biračko telo, koje je postalo stranačka vojska, u bukvalnom smislu, spremna da počini i najmonstruoznija dela zarad interesa jednog čoveka i uskog kruga ljudi oko njega.Aleksandar Vučić FOTO: ATA ImagesAleksandar Vučić FOTO: ATA Images

Sve više je očigledno da srpsko društvo ulazi u jedno mračno doba, u obračune sa ideološkim protivnicima, sada i SNS falange prete oduzimanjem života svakom ko nije na političkoj liniji Vučića.
Pretnje SNS klana iz ŽitorađePretnje SNS klana iz Žitorađe

- Advertisement -

Postaje jasno da Vučić po prvi put otkako je na vlasti oseća neizvesnost za dalju budućnost. I kako se neizvesnost intenzivira, tako sve više i jača atmosfera nasilja. Ono je sada verbalno, ali ubrzo može postati i fizičko, kako smo već imali prilike da vidimo na slučaju Borka Stefanovića.
Vladimir Đukanović, Printscreen: YoutubeVladimir Đukanović, Printscreen: Youtube

Treba podsetiti da je nedavno Vučićeva udarna pesnica, Vladimir Đukanović, uplašio naprednjačko biračko telo gubitkom izbora. Kako vidimo, zastrašenje daje efekat i sada dobijamo fanatizovane grupacije koje gubitkom Vučićevih pozicija moći gube i sopstvene.OSUDA GOVORA MRŽNJE „Danas napadi u Skupštini, sutra pretnje smrću“Pretnje Jeleni Zorić dokaz da je novinarstvo jedan od najugroženijih poslova

Zato treba jasno upozoriti Vučića i ekipu oko njega, da će oni isključivo biti odgovorni za krv koja padne zarad njihovog opstanka na vlasti, te da će odgovarati za svoje neodgovorne postupke.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Šta da se radi, likovi su privilegovani jer njihova stranka ima vlast pa mogu da prete i ubistvima. Ja nisam ni u jednu stranku, nemam ledja kako se to kaže, i kada bih ja ovako nešto izjavio ili bilo koji drugi običan čovek eto policije da hapsi. Nemamo sistem (ili ga imamo ali slabo), propali smo zbog ovakvih ništarija.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: