5.8 C
Belgrade
ponedeljak, 29 novembra, 2021

ODUSTALI OD LIKVIDACIJE: Sa Hrkalovićevom odjednom sve u redu, nije bolesna!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Advokati nekadašnje državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijane Hrkalović, nakon što su pojedini mediji objavili informaciju da je ona zbrinuta u zatvorskoj bolnici, kažu za Nova.rs da su branjenicu danas videli i da je ona u dobrom zdravstvenom stanju.

Advokat Ahmed Delimeđac za naš portal ističe da je danas bio u poseti Hrkalovićevoj i da je ona dobro.

- Advertisement -

„Danas smo se videli sa Dijanom Hrkalović, ona je u dobrom stanju, te navodi da je loše i da je u zatvorskoj bolnici su neistiniti. Takođe, moram reći i da je većina vesti koja se plasira o mojoj branjenici neproverena, poput toga da ima nervne slomove i slično. Čita knjige u pritvoru i u dobrom je zdravstvenom stanju“, kaže Delimeđac i dodaje:

„U svemu ovome je problem to što se od njenog hapšenja permanentno plasiraju lažne informacije i stvara se takva atmosfera, koja za cilj ima diskreditovanje moje branjenice. Poput navoda da je u njenom stanu pronađeno 50.000 evra, da ima razne nervne slomove u pritvoru, a zatim i puštanje njenih intimnih fotografija, što je krajnje degutantno“, ističe advokat.

I advokat Nenad Tasić za Nova.rs potvrđuje da je Hrkalovićeva dobro.

- Advertisement -

„Dijana nije u zatvorskoj bolnici, niti je bolesna. To je nečija izmišljotina“, ističe advokat Tasić.

Podsetimo, tokom vikenda se pojavila informacija da je Hrkalovićeva tokom noći prebačena hitno u bolnicu. Ovu informaciju su njeni advokati demantovali.

Inače, Hrkalovićeva se tereti za trgovinu uticajem. Ona je privedena prošlog meseca zbog sumnje da je u predmetu za ubistvo karatiste Vlastimira MIloševića naredila svom tadašnjem kolegi Dejanu Milenkoviću da postupi drugačije nego što je trebalo.

Tako je Hrkalovićeva naredila Milenkoviću da tužiocu kasnije dostavi analize telefona zaplenjenih nakon zločina. Tužilaštvo je zatražilo da se tokom istrage saslušaju brojni policajci, kojima je Milenković govorio kako da postupaju.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti