27.9 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

ODBORNIK JE*AO MAJKU MAFIJAŠKIM SUDIJAMA: Marš na posao, sedite u kafani usred bela dana! ODGOVARAĆETE NARODU! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Odbornik u Skupštini grada Trebinja Nebojša Vukanović napravio je haos na društvenim mrežama objavljujući video snimak gde je udario na lokalne kadije.

Najmlađi odbornik u Skupštini grada Trebinja komentarisao je današnje privođenje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića: „Ovo je sraman čin. Nebojša je pre dva dana dobio presudi da plati 3500KM zbog reči „voajer“ koju je uputio osobi koja je presuđena za maloletničku pornografiju.“

„To je još jedna u nizu sramnih presuda koje su Trebinjske kadije izrekle prema Nebojši Vukanoviću. Represija se nažalost nastavila i porasla na 68 000KM.“

- Advertisement -

„Vukanovićeva reakcija je prirodna jer je pravosuđe prevršilo svaku mjeru.“

Na pitanje kako komentarišete izjavu Milorada Dodika da mu je drago što je Vukanović hapšen, Vučinić nam je odgovorio: „Milorada Dodika i njegove izjave ne bih komentarisao, jer njega i njegova djela treba da komentarišu presude, koje će njega i veliki dio Saveza nezavisnih socijaldemokrata sigurno stići čim se pravosuđe oslobodi“.

Kad zakoni ne budu mrtva slova na papiru, tada ćemo mnogo saznati i o Miloradu, a i o ostalim njegovim bliskim saradnicima. Moja prognoza je da će krajem 2022. godine sve doći na svoje poručio je Vučinić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti