ODAKLE POLICAJCU PRAVO DA UZME TELEFON: Devojka urla, pajkan se smeje!

0
204

Klasično kršenje ovlašćenja zbog čega bi ovaj policajac morao da dobije momentalni otkaz odigrao se u Beogradu. Telefon je postao sredstvo za plaćanje, u njemu se nalaze poverljivi lični i finansijski podaci i njegovo oduzimanje od strane patrole je krivično delo.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, za koji se pretpostavlja da je nastao u prestonici, zabeležen je trenutak kako devojka histerično viče na patrolu policije koja ju je zaustavila.

Takođe, policajac joj je očigledno uzeo telefon, iz za sada nepoznatog razloga, ali ona je onda krenula histerično da viče i traži da joj se isti vrati.

– Ja valjda imam prava na svoj telefon, vratite mi ga! Vrati mi moj telefon – vikala je devojka policajcu koji se smejao dok ga je držao u ruci.

Na snimku koji je nastao u Beogradu, vidi se da je policijska patrola zaustavila devojku, da joj je policajac očigledno uzeo telefon, za sada se ne zna tačno koji je bio konkretan razlog i kako histerično viče i traži da joj ga vrati.

Ona je sve vreme skakala i uznemireno mahala rukama, a na snimku se čuje i muškarac koji govori policajcu „šta je smešno?“ i sugeriše da devojci vrati telefon, što je on na kraju i uradio.

Ostavite komentar