11.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

OBUĆINA UNIŠTILA VUČIĆA, MILA I KONA: U Crnoj Gori su pokušali da izazovu pik, ali su zaravnili krivu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kovid i politika, ništa nam drugo se ni ne dešava. Pa da prilagodimo rečnik – ključne su iduće dve nedelje. Do tad se mora proizvesti neka nova kriza, afera ili neprijatelj. U Crnoj Gori smo pokušali da izazovemo pik, a izgleda da smo nehotice zaravnili krivu – rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Krivi je opstao, a nije to bio ovdašnji plan. Ipak, ima još do vrha talasa, možda još jednom dozom da bustujemo DF. Konsultuje se struka da nam kaže – da li su dosadašnje dve dosta ili Demokratskom frontu treba pomoći još? Pa da oborimo Krivokapića i stolujemo idole, jer srpski svet je zadatak ove generacije političara, mada nas teritorija ne zanima, veli Vulin.

- Advertisement -

Samo širenje nacionalnog virusa. Zato smo poslali emisare u oba tabora, to su te stare mere, a nove – posle sastanka struke. A vi poštujte epidemiološke preporuke, budite na distanci od ovih ideja, većoj od dva metra. Ne dozvolimo da zavlada imunitet krda, znamo kako se to završava. I kad dođe vreme, glasajte. Bolje i sa maskom i zapušenog nosa, nego u rukavicama – rekla je Obućina.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

5 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: